"NIKAD NISAM SRELA MUŠKARCA KOJI NE VOLI OVU POZU": Stručnjakinja tvrdi da im je tada užitak pojačan na maksimum!
Seks, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

i žene je obožavaju

"NIKAD NISAM SRELA MUŠKARCA KOJI NE VOLI OVU POZU": Stručnjakinja tvrdi da im je tada užitak pojačan na maksimum!

Momak kom je to najdraži položaj otkriva svoj teritorijalni animalistički instinkt kao da je kralj džungle, kaže stručnjakinja

Objavljeno:

Klasičnu misionarsku pozu vole muškarci tradicionalnog načina razmišljanja koji su pomalo nesigurni u sebe. Upravo zato vole da partnerku gledaju u lice, da vide njene reakcije, ne bi li dobili odgovor na večno pitanje – koliko sam dobar ljubavnik? To takođe pokazuje koliko vole da imaju kontrolu tokom seksa.

“To je romantično, ali ne i avanturistički. Nema ništa loše u klasičnom vođenju ljubavi, ali ponekad bi trebalo da istražimo svoju divlju stranu”, savetuje seksualna terapeutkinja dr Eva Kadel iz SAD.

Par
Parfoto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Napominje da postoji problem ako muškarac ili žena mogu da dožive vrhunac samo u misionarskom položaju. Tada bi bilo dobro, kaže, da porade na reprogramiranju seksualnog života.

“Pokušajte sa pozom u kojoj je žena gore, na vama. Ta poza ima jednake kvalitete kao i misionarska, ali u njoj ćete morati da se odreknete želje za kontrolom i da malo začinite stvari”, dodala je dr Kadel.

“Nikad nisam upoznala muškarca koji ne voli pseću pozu”’

Dr Eva Kadel kaže da nikada nije upoznala muškarca koji ne voli ovu pozu. Mnogi čak veruju da je to najbolji položaj za seks. Momak kom je to najdraži položaj otkriva svoj teritorijalni animalistički instinkt kao da je kralj džungle, kaže stručnjakinja. S druge strane, time pokazuje da se u njemu krije strah od intimnosti, prenosi 24sata.hr.

Doggy
Doggy foto: Profimedia

“Kod ove poze užitak može biti veliki, ali na račun intimnosti. Kako bi to nadoknadili, povremeno promenite pozu, a najidealnija za bliskost je “kašika” poza. Kod tog položaja i dalje ulazite otpozadi, ali u isto vreme ste vrlo intimni”, savetuje ona.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.