ŽIGOLO OTKRIO KAKO ZADOVOLJAVA SVAKU ŽENU: Na ovaj način ih dovodi DO LUDILA
Seks, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

ŽIGOLO OTKRIO KAKO ZADOVOLJAVA SVAKU ŽENU: Na ovaj način ih dovodi DO LUDILA

Britanac Aleks radi kao žigolo već gotovo dvadeset godina, a nedavno je tamošnjim medijima otkrio najbolji savet za dobar, strastven seks.

Objavljeno:

Ovaj 41-godišnjak, koji je medijima dao lažno ime u želji da ostane anoniman, priznao je da voli svoj posao, ali ljude je iznenadilo to što isti odobrava i njegova supruga!

Seks je završio čak i fakultet i radi kao građevinski inženjer, ali je u 25. godini počeo da gradi paralelnu karijeru – muške prostitutke. On godinama uživa u ovoj ulozi i tvrdi da nema nameru da prestane.

„Mojoj ženi to odgovora. Oboje smo monogamni. Znamo se toliko godina. Ona je moj najbolji prijatelj. Ona ume da se šali o tome kako pomažem da tuđi brakovi opstanu, ja jednostavno zadovoljavam žene. Ne razgovaramo puno o mom poslu. To joj jednostavno u redu“, ispričao je on za Dejli Mejl.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Ipak, Aleks ističe da bi razmislio o tome da napusti ovu profesiju ukoliko on i žena dobiju dete, kako bi imao više vremena da joj pomogne u njihovom vaspitanju i podizanju. On ističe da svoje usluge naplaćuje 200 funti po satu, dok jedna noć sa njim košta čak 1.500 funti.

Ovaj muškarac očigledno ima ogromno iskustvo u spavaćoj sobi, te je rešio da muškarcima da najkorisniji savet za uspeh u intimnim odnosima. Aleks tvrdi da je ključ dobrog seksa biti otvoren i iskren, i saznati šta partner voli i u čemu bi mogli oboje da uživate.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.