6 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite na dejtu (FOTO) (GIF)

KAD KLECAJU KOLENA

6 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite na dejtu (FOTO) (GIF)

Od prvog sastanka zavisi da li ćete ili nećete ostati zajedno, i verovali ili ne tada oba pola obraćaju veliku pažnju na sitnice
Objavljeno:

Da nakon prvog dejta ne biste ponovo ostali sami obratite pažnju na ono što radite. Tokom prvog sastanka obe strane su nervozne, i obe imaju izraženo oko za detalje. Ne dajte da vam sitnica pokvari dejt i potencijalnu vezu. 5 stvari kojih će se muškarci odreći zbog prave žene (GIF) 1. Muškarci pitajte pre nego što naručite Ako muškarac naruči za vas hranu i piće a da vas ne pita, pred vama je naporna i duga noć. Lepo je preuzeti inicijativu, ali njeno mišljenje je još važnije. Pitajte je šta želi i da li je uopšte gladna.

Umete li da se ljubite? Uz ova 3 saveta niko neće odoleti vašim usnama! (GIF)​ 2. Učestvujte zajedno Ako druga strana želi da učestvuje u plaćanju dela računa, dopustite joj. Lepo je ponuditi plaćanje celog računa, ali agresivno insistiranje na sprovođenju vlastite volje moglo bi ohladiti osobu sa kojom ste izašli.
5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF)​ 3. Pazite šta oblačite Leti nosimo kratku odeću, i to je u redu, ali imajte na umu da biste mogli završiti na dejtu u kafiću sa visokim barskim stolicama koje bi mogle razotkriti previše. 4. Pazite šta naručujete na prvom sastanku Crno vino se brzo preslikava na vaše zube, a rižoto od hobotnice ili salata od cvekle mogli bi takođe, neugodno obojiti vaša usta. 5 znakova da je vaša veza osuđena na raskid (GIF)
5. Manje pričajte Jeste li popili piće a da niste čuli boju glasa druge osobe? Ako je to istina, pričate previše. Dobar razgovor je poput dobrog seksa, odnosno obe strane trebaju da učestvuju i uživaju u njemu. Lepša strana singl života: Nakon raskida veze morate uraditi ovih 7 stvari! (FOTO)​
6. Naručite ono što želite, ali nemoj da glumite Ako žena nije gladna bolje je da odbije da jede, nego da naruči malu salatu sa kojom se igra celo veče. Muškarcima se to nimalo ne sviđa. 5 istina o muškarcima koje vam se neće dopasti! (FOTO)​ (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.