AKO IMATE 40 GODINA I NEMATE MUŽA, SAMO URADITE OVO: Odmah će se za vas ZALEPITI PRAVI MUŠKARAC
Ljubav, Foto: Profimedia

PROBAJTE

AKO IMATE 40 GODINA I NEMATE MUŽA, SAMO URADITE OVO: Odmah će se za vas ZALEPITI PRAVI MUŠKARAC

Ovo je praktičan, korak po korak vodič za postizanje određenog životnog cilja: kako uspešna žena može pronaći najboljeg muškarca za vezu

Objavljeno:

Svuda oko nas su slobodni četrdesetogodišnjaci i slobodne i uspešne četrdesetogodišnjakinje koje žele da se zaljube, da pronađu partnera, ali to nekako ne ide.

Ruski psiholog Marika Benir i stručnjak za muško-ženske odnose objavile su metode pomoću kojih žena može doći do uspešnog muškarca:

* Kako uspešna žena može da pronađe muškarca za vezu?" Morate proći kroz ovih 9 koraka:

1. Postavite sebi pitanje i odgovorite apsolutno iskreno: "Zašto mi treba muškarac?"

Možda vam treba neko da vam kaže koliko ste lepi i zgodni, možda vam treba neko da vas zabavlja u "slobodno" vreme ili vam treba neko da vas zabavlja da ne biste zauvek otišli ​​sami?

Mnogi imaju motive, ali poenta je da budete iskreni prema sebi. Postavite pitanje „zašto i zbog čega“ svakom od ovih motiva koje imate. Na primer:

Treba mi muškarac da se oslobodim usamljenosti i dosade (zašto i zbog čega?) Ulepšavam život (zašto i zbog čega?) Postajem srećniji (Zašto i zbog čega?) Treba mi muškarac da me zabavlja (zašto i zbog čega?) Potreban ti je muškarac da prestaneš da spavaš sam (zašto i zbog čega?) Potreban ti je muškarac da produži mladost (zašto i zbog čega?) itd.

Poenta je da otkrijete pravi motiv, inače ćete ponovo biti nezadovoljni kada nađete čoveka koji ne zadovoljava vaše potrebe. I neće biti čovek kriv, već tvoj pogrešan motiv.

2. Opišite i nacrtajte (u mislima ili na papiru) čoveka koji vam je potreban.

Navedite sve detalje, od fizičkog izgleda (visok, crn, zgodan) do ličnih karakteristika (starost, obrazovanje, aktivnosti, interesovanja...).

3. Istražite koji tipovi žena su interesantni takvom muškarcu.

Drugim rečima, razmislite šta biste mogli da uradite da privučete takvog muškarca.

4. Iskreno odgovorite na dva pitanja. Da li ste jedan od onih koji će zainteresovati takvog čoveka? Ako ne, možete li postati predmet njegovih želja?

Uz ovo pitanje, trebalo bi da razumete ko je iznad vašeg nivoa i da preispitate svoje parametre. Možda ciljaš stvarno visoko? Razlog za to može biti nesvesni strah od veze. Možda negativno iskustvo od ranije, ali u svakom slučaju cilj je prvo upoznati sebe.

5. Neobavezna stavka za one koji su na oba pitanja iz prethodne tačke odgovorili sa „ne“. Vratite se na tačku 2, pojednostavite sliku čoveka tako da u tački 4 na drugo pitanje odgovorite bar sa "da", ali istovremeno, tako da on i dalje u potpunosti odgovara vašem zašto.

Starost, Par, Ljubav, Baka, Deka, Stari ljudi, Penzioneri, Ruke
foto: Profimedia

Na primer, želite uspešnog čoveka, ali ne i bogatog čoveka koji zarađuje milione. Dozvoljeno je biti ćelav, ali ne previše debeo, itd.

6. Opciona stavka za one koji su odgovorili sa „ne“ samo na drugo pitanje tačke 4. Odredite tačno kako da pooštrite svoje parametre u razumnom roku i uradite to.

Na primer, ako ne znate engleski - naučite, ako mislite da ne voli naočare - kupite sočiva, ako voli mršavije žene - smršavite itd.

7. Radite na sebi, svom unutrašnjem biću. Što je vaša ličnost bogatija, to ćete biti zadovoljniji sobom.

8. Pronađite mesta gde se takvi ljudi kreću, gde izlaze.

9. Budite na tim mestima i ponašajte se u skladu sa situacijom.

Dakle, čekanje ništa neće promeniti. Ako vam treba muškarac, nađite ga“, savetuje Marika Benir, prenosi Ekonet.

(Espreso/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.