EVO KAKO DA SE PRIPREMITE ZA STRASTVENU NOĆ: Uradite OVO i bićete skroz OPUŠTENI
Seks, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

EVO KAKO DA SE PRIPREMITE ZA STRASTVENU NOĆ: Uradite OVO i bićete skroz OPUŠTENI

To se dešava zato što previše razmišljaju o tome da li su dobri u krevetu i da li će uspeti da zadovolje svoje partnerke.

Objavljeno: 20:39h

Na taj način stvaraju nepotreban pritisak u glavi, što kasnije prelazi u jaku nervozu koja utiče na njihov libido i potenciju.

Zato je veoma važno da pokušate da se oslobodite nervoze.

Evo šta treba da uradite:

1. Smirite se

Pre svega, potrebno je da prevaziđete svoj strah i da se smirite. Iako ćete možda završiti u krevetu sa prelepom devojkom, nema potrebe da se plašite, jer ona to definitivno želi. Zato se opustite i pokušajte da smirite svoje živce. Tako ćete postati opušteniji, a nervoza će se smanjiti.

2. Predigra

Iako muškarci izbegavaju dugu predigru, savetujemo vam da se posvetite tome, jer ćete se opustiti i smiriti. Predigra će vam omogućiti da bolje uživate u trenutku.

3. Ne žurite

Kada su muškarci nervozni, skloni su da žure i prave glupe i detinjaste greške. Zato sve radite polako.

4. Dišite

Disanje je odlično sredstvo za ublažavanje stresa, a ponekad je potrebno samo nekoliko dubokih uzdaha da se opustite i vratite u punu snagu.

5. Razgovarajte s partnerkom o tome

Ako ste prilično nervozni i ne vidite rešenje da to poboljšate, onda je možda najbolja opcija da otvoreno kažete partnerki. Ona će vas razumeti i automatski će vam biti lakše, a posle nekoliko puta ćete sigurno uspeti da savladate gadnu nervozu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.