SJAJNA VEST! Ovi znakovi će sresti LJUBAV BAŠ 24. DECEMBRA: Desiće se im se strastvena noć
Ljubav, Foto: Profimedia

MOŽDA STE MEĐU NJIMA

SJAJNA VEST! Ovi znakovi će sresti LJUBAV BAŠ 24. DECEMBRA: Desiće se im se strastvena noć

Spremite se

Objavljeno:

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Jarcu i snažno deluje na Bikove, Device i Jarčeve. Saznajte kakva vas nedelja očekuje na emotivnom planu

OVAN

Očekujte odličnu komunikaciju sa partnerom ili osobom koja vam se dopada, punu koketiranja i dobrog humora. Ako takva osoba ne postoji u vašem životu, vrlo je verovatno da ćete je naći naredne sedmice.

BIK

Bićete neodoljivi i vaše dobro raspoloženje i šarm doneće vam nove prilike za romansu, kao i komplimente sa svih strana. Verovatno će vas zainteresovati više osoba i biće problema kada budete morali da se odlučite ko vam se najviše dopada.

BLIZANCI

Ako ste u vezi, ovo je period kada ćete mnogo toga morati da rešavate jer će problemi koje ste gurali pod tepih postati aktuelni i zahtevaće vašu punu pažnju. Ukoliko se tome ne posvetite, ne možete očekivati srećan rasplet situacije.

RAK

I u narednom periodu ćete biti privlačni, primećeni i lako ćete izazivati interes, pa čak i ljubav kod ljudi. Ovo je svakako vaše vreme, iskoristite ga da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Imaćete više dobrih prilika.

LAV

U nastupajućoj sedmici možete ostvariti karmičku konekciju sa nekim. Privući će vas neko ko uopšte ne reaguje pozitivno na vas, ali vi ćete učiniti sve da se približite toj osobi.

DEVICA

Bićete atraktivni i romantični u narednom periodu. Moguća je veza ili kratka afera sa nekim iz kruga prijatelja ili sa nekim koga ćete upoznati na društvenim mrežama. Takođe, moguća je i veza na daljinu.

VAGA

Nalazite se u sjajnom periodu za ljubav. Biće vam lako da pronađete prilike za romansu u većem društvu, u krugu istomišljenika. Samo treba da budete društveni, da se družite sa ljudima.

ŠKORPIJA

Bićete veoma privlačni naredne sedmice. Vaša misterioznost će dobiti na kvalitetu zbog romantične note i vaše veće zainteresovanosti za ovu sferu života.

STRELAC

Moguća je neka vrsta afere ili tajna ljubav. Naredna sedmica ne obećava mnogo važnih događaja u sferi ljubav. Svakako nećete naći životnog partnera, ali ćete sigurno imati nekih doživljaja u ovoj sferi.

JARAC

I dalje se nalazite u uzbudljivom periodu za ljubav. Mnogo toga bi moglo da se desi. Naredna nedelja će biti čak pozitivnija od prethodne jer će prilike koje budete imali biti konkretnije i ozbiljnije, što ukazuje na mogućnost ostvarenja veze.

VODOLIJA

Naredne sedmice se nećete osećati tako blokirano kao što je bio slučaj u prethodnom periodu, ali verovatno nećete imati ni puno prilika za ljubav. Moguća je kratka veza ili afera, ali ništa što bi moglo da se nazove pravom vezom.

RIBE

Nastavićete da živite punim plućima i da nalazite zabavu i zadovoljstvo gde god možete. Doživećete snažne emocije, ali možda i razočaranje. Budite realniji u sagledavanju ljudi oko sebe i posebno osobe koja vam se dopada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.