OVA 4 ZNAKA SU ZVERI U KREVETU: Ako ste među njima, vaš partner ISTINSKI UŽIVA
Poljubac, Foto: Profimedia

SJAJNI SU

OVA 4 ZNAKA SU ZVERI U KREVETU: Ako ste među njima, vaš partner ISTINSKI UŽIVA

Ko su najvatreniji znakovi horoskopa?

Objavljeno:

Bez obzira na to što svaki znak ima neke svoje prednosti koje ga čine veštim u krevetu, ova četiri znaka se na tom području najbolje snalaze.

Devica

Naziv ovog horoskopskog znaka, bar kad je u pitanju umeće u krevetu, nije uopšte istinit. Sve su samo ne device. Inače pedantne i organizovane, device su u krevetu strastvene i vatrene.

Lav

Vladar Lava je Sunce, stoga je jasno da će u krevetu biti vatreno. Lavovi nisu sramežljivi, sve će isprobati, a nemojte se iznenaditi ako izvuče kameru ili fotoaparat. Uvek su raspoloženi za igru i vole da eksperimentišu u krevetu.

Blizanci

Njihova mašta je veoma prljava, pa se nemojte šokirati ako vam usred dana stigne njihova seksi fotka. Pripremite se na razne scenarije u krevetu, od susreta doktora i medicinske sestre, do druženja dostavljača pice i devojke koja nema novca da mu plati.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Škorpija

Ovaj znak nezaobilazan je na ovakvim listama. Poznati su po svojoj seksualnoj spretnosti. Poput Lavova, spremni su da eksperimentišu, a maštaju o tome da ih uhvate u akciji. Dakle, nemojte se šokirati ako vam Škorpija predloži seks na javnom mestu. Ni seks igračke im nisu bauk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.