Oni su 4 NAJVEĆA ŠARMERA u horoskopu: Oboriće vas s nogu već na PRVOM SASTANKU
Flert, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

Oni su 4 NAJVEĆA ŠARMERA u horoskopu: Oboriće vas s nogu već na PRVOM SASTANKU

Da li ste imali pojma?

Objavljeno: 23:14h

Ovi znakovi horoskopa osvojiće vas na prvom sastanku, ako ne šarmom, onda duhovitim pristupom, i to već pri prvom susretu.

Ovan – pravo u glavu

Snimio vas je pre nego vi njega jer njegovom oku ne promiče nikakva zgodna (ženska) prilika. Prilazi samouvereno, ali opušteno pa bez problema započinje razgovor začinjen duhovitim komentarima. Pri tom netremice gleda u oči jer je već dobro osmotrio vaše telesne atribute. Nemojte se iznenaditi ako vas usred razgovora o nekoj desetoj temi upita hoćete li započeti vezu s njim ili u pola reči prekine strasnim poljupcem.

Blizanci – faktor iznenađenja

Deluje kao da ga zanima samo razgovor s vama, ali ništa nije dalje od istine. Začiniće ga duhovitim upadicama kojima će vas pokušati osvojiti, iako mnoge od njih neće biti baš najpristojnije. Nalazite li se u većem društvu, predložiće vam da odete negde pod izgovorom da postaje dosadno. Očekujte neočekivano jer u sledećem biste se trenutku mogli s njim naći u klinču na usamljenom mestu ili plesati na podijumu nekog kluba.

Strelac – bez dlake na jeziku

Zaigran i uvek spreman za pustolovinu, predložiće vam nešto što podiže nivo adrenalina. Ni poseta zabavnom parku nije isključena. Budući da ne vidi razloga za okolišanje, sipaće nedvosmislene izjave iz rukava. U stanju je da vas u potpuno nezgodnoj situaciji pita jeste li za seks.

Vodolija- utisak zavarava

Pokazaće se kao prijatan, zanimljiv sagovornik i iznenaditi vas širokim vidicima i znanjem. U jednom će vam trenu recitovati stihove, u drugom objašnjavati pojmove iz kvantne fizike, a onda zaplesati uz taktove pesme nezavisne produkcije. Diviće se svemu što vas čini posebnim i kad već pomislite da nije vaš tip, primetićete da se nalazite u njegovu zagrljaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.