Ovo nemojte činiti: 5 poteza koji će uništiti savršeni poljubac (GIF)

VOLI ME, NE VOLI ME...

Ovo nemojte činiti: 5 poteza koji će uništiti savršeni poljubac (GIF)

Da li umete da se ljubite? Postoji nekoliko uobičajenih poteza koji vam kvare prijatnost tokom slatkih ljubavnih trenutaka
Objavljeno: 08:39h

Ponekad se previše trudite da vaš poljubac bude savršen, pogotovo ako ste na početku veze. Previše uloženog truda može izazvati veliku neprijatnost kod partnera. Umete li da se ljubite? Uz ova 3 saveta niko neće odoleti vašim usnama! (GIF) 1. Strastveni ugriz Ne grizite usne partnera osim ako pouzdano ne znate da mu se to sviđa. Ugrizi bi potpuno mogli da ohlade suprotnu stranu. 5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF) 2. Pljuvačka Kontrolišite količinu pljuvačke u svojim ustima. Premalo, ali i previše pljuvačke će pokvariti poljubac. 5 istina o muškarcima koje vam se neće dopasti! (FOTO) 3. Pratite partnera Nemojte da zanemarite ono što vam usne partnera poručuju. Često osoba svojim usnama radi ono što želi da partner kopira. 7 znakova da je pored vas gospodin Pravi (FOTO) 4. Nežan i previše strastven Poljubac koji je jedne sekunde nežan, a druge preterano strastan većina osoba smatra vrlo neugodnim iskustvom. Niko nema ništa protiv ubrzanja akcije, ali radite to postepeno. Posle ovoga ćete dva puta razmisliti pre nego što se poljubite u javnosti (VIDEO) 5. Povređivanje Nemojte nikoga povrediti prilikom ljubljenja. Strastveno guranje glave i lepljenje partnera na zidove izgleda samo seksepilno u filmovima. U stvarnosti vam prete ozbiljne povredei neugodnost.

Giphy
Kratki test za vašu ljubav: 11 pitanja koja će vam pokazati da li ga dobro poznajete? (GIF) (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.