"L MISIONARSKA POZA" DOVODI DO NAJŽEŠĆEG VRHUNCA: Da li se USUĐUJETE da je PROBATE?
Foto: Profimedia

STRASTI

"L MISIONARSKA POZA" DOVODI DO NAJŽEŠĆEG VRHUNCA: Da li se USUĐUJETE da je PROBATE?

Isprobajte ih već večeras

Objavljeno: 21:12h

Ukoliko želite da od onoga sa čime raspolažete dobijete najviše što možete probajte sa ove tri seksualne poze.

Dogy stil Vreme je da probate ovu uzbudljivu pozu za koju važi i da je takođe odličan izbor za one malo manje obdarene.

Žena je na sve četiri u krevetu ili na podu, dok muškarac kleči iza nje i ulazi u nju od nazad. Ova poza skraćuje se vaginalni kanal, što posledično vodi i tome da je penetracija dublja i intenzivnija. Baš ono što ste tražili, zar ne?

1 / 5 Foto: Profimedia

Okrenuta misionarska Uzbudljiva varijacija klasične misionarske poze koja će Vam omogućiti da dobijete maksimum sa onim sa čime raspolažete. Ovo je praktično potpuno ista poza kao i normalna poza sa muškarcem na ženi – osim što su stvari malo obrnute.

Žena leži na stomaku dok muškarac leže na nju i ulazi u nju od pozadi. Različito je, seksi i sjajna je ideja za sledeći seks.

Ako želite da se više nzabavite, stavite jastuk ispod njenog stomaka da biste joj podigli kukove; to će uticati na poravnanje i vaše senzacije će biti još snažnije.

L-misionarska

Ljubav
foto: Profimedia

Mnogi misle da je misionarska poza dosadna – ali ako znate kako da je izvedete pravilno, ona i nije tako loša, a ako znate trik ili dva, definitivno će Vas oduševiti.

Ovo je odlična poza za svakoga sa problematičnim dimenzijama i laka je te je možete probati bilo gde.

Za ovu pozu, žena leže na leđa, podiže noge u L i oslanja ih na muškarčeva ramena. Muškarac kleči ispred nje i odatle penetrira u nju – odavde sve već znate …

Ljubav
foto: Profimedia

Ako želite nešto još vrelije, žena bi trebala da legne na radni ili kuhinjski sto umesto na krevet, a da joj zadnjica bude uz ivicu: ovo omogućava još dublju penetraciju, a muškarčeve ruke su slobodne za dodatnu stimulaciju, prenosi Najžena.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media