Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

harmonična veza

Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu! Jeste li jedno za drugo? (FOTO) (GIF)

Ovaj broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno vam otkriva koliko se slažete sa nekim i koga bi trebalo da izbegavate
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas je rođen s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama ličnosti i kako se nosimo s izazovima i životom u celini.

Obožavate crni humor? Šta to govori o vašoj inteligenciji? (FOTO) (GIF)

Vaš lični broj predstavljen je u zbiru vašeg datuma rođenja. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali da izbegavate, a s kojima biste mogli da ostvarite harmoničnu vezu.

foto: giphy

Lični broj

Lični broj izračunajte tako što ćete sabrati svoj datum, mesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višecifreni broj, zbrajanjem ga pretvorite u jednocifreni.

Primer za rođene 17.12.1983.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

3+2 = 5

Vaš lični broj je 5

Taj postupak primenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji sledi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti da li ste numerološki srodne duše.

foto: profimedia

Broj 1

Vođa

Vaša snaga

Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Jako ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu biti prvi i najbolji.

foto: profimedia

Vaša slabost

Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno da utiče na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

foto: Profimedia

Kompatibilni partneri

Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.