OVA POZA GARANTUJE NAJJAČI VRHUNAC: Isprobajte je VEĆ VEČERAS, stalno ćete je PONAVLJATI (FOTO)
Odnos, Foto: Profimedia

STRASTI

OVA POZA GARANTUJE NAJJAČI VRHUNAC: Isprobajte je VEĆ VEČERAS, stalno ćete je PONAVLJATI (FOTO)

Međutim, postoje i neke koje garantuju uživanje čak i kada ste u žurbi nakon nekog noćnog izlaska

Objavljeno: 21:13h

Kada su u pitanju seksualne poze, verujemo da mnogim parovima ne nedostaje ideja i kreativnosi. Međutim, postoje i neke koje garantuju uživanje čak i kada ste u žurbi nakon nekog noćnog izlaska. Čuvena poza "kinki policijski čas“ koja je popularizovana za vreme karantina, obećava da ćete žuriti kući svaki put kako bi je iznova isprobali.

1 / 7 Foto: Profimedia

Za vreme lokdauna Britanci su pronašli način kako da "prekrate“ vreme i zaborave na zatvaranje, smarajući se kod kuće, pa je ova poza dobila tada na popularrnosti, a čini se da je i dalje omiljena. Pre nego što bi počeo policijski čas jasno je da su mnogi žurili kući, ali i pronašli način kako da se zabave i provesele.

Poza kod koje ostajete u štiklama nakon izlaska, daće vam verovali ili ne najintenzivniji orgazam, tvrdi edukator o seksualnosti dr Čarli Glikman.

Ova poza zahteva da se savijete preko kraja kreveta ili stola dok nosite na sebi štikle, što će omogućiti dublju penetraciju i omogućava nezaboravan seks. Nošenje štikli tokom intimnog odnosa olakšava pomeranje zadnjice i "kretanje“ u seksu što omogućava opuštanje na površini, a opet potpetice vas podižu do savršene visine za vašeg partnera, ističe ovaj stručnjak.

Dakle, šta čekate, vikend je na izmaku!?

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.