ŽENE VAPE DA JOJ BAŠ OVO URADITE U KREVETU: Tako će doživeti ORGAZAM kakav samo možete da zamislite!
Seks, Foto: Profimedia

PROBAJTE

ŽENE VAPE DA JOJ BAŠ OVO URADITE U KREVETU: Tako će doživeti ORGAZAM kakav samo možete da zamislite!

Postoji mnogo poza, ali samo neke prijaju ženama.

Objavljeno: 21:26h

Već znamo da žene obožavaju da upražnjavaju seks, ali, da li smo razmišljali koje su to poze u kojima žene uživaju ili u kojima im je prijatno i najlakše da dožive orgazam?

Žene su uvek spremne da ugode muškarcu, ali te iste žene retko traže svoje omiljene poze. Došlo je vreme da muškarci razumeju šta žene zaista vole u krevetu. Zapamtite, sjajan seks se događa samo onda kada postoji izbalansiranost između zadovoljstva i ugodnosti.

Zato, izlistavam pet sjajnih poza u seksu koje moraš da istražiš i priuštiš svojoj devojci.

1. Budite zajedno strastveni i bezobrazni uz doggy (otpozadi):

Žene definitivno obožavaju ovu pozu. Ovo je, vrlo verovatno, jedna od najboljih poza, i takođe, najuzbudljivija poza i za muškarce. Gledaj da pozu “izvedeš” uz dosta intime i zadovoljstva.

2. I previše upražnjavana, misionarska poza:

Bez sumnje, muškarac-na-ženi je najčešća poza. Dosadno je, ali seks najčešće počinje ovom pozom, i žene je i dalje vole. U ovoj pozi žene postaju mnogo intimnije sa partnerom zbog kontakta očima.

3. Žene vole kada su od gore:

Ovo je stvar koja uzbudi i žene i muškarca, i vrlo verovatno najseksi poza. Ponekad žene vole da dominiraju muškarcima tokom seksa. U ovoj pozi, žene mogu da se pomeraju napred-nazad i stimulišu svoju G-tačku radi velikog orgazma. Možete da pokušate i obrnutu pozu, tj. kada je žena i dalje od gore, ali ti je okrenuta leđima.

4. Postanite još intimniji u pozi gde ležite jedno pored drugog:

Kada ležite jedno pored drugog i muškarac je iza, definitivno je jedna od najudobnijih poza i ume veoma dugo da traje. Budite još bezobrazniji uz neki dirty talk dok možete.

5. Vrela stojeća poza:

Ponekad žene žele da iskoče iz kreveta i nastave da se “igraju” u stojećem položaju. U ovom stilu, ona sedi na površini a on prodire u nju od napred što je dublje moguće i, vrlo verovatno, pogađa G-tačku. Isprobajte ovu pozu u kuhinji ili na površini stola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.