OVA ŽENA JE IMALA SE*S SA 700 MUŠKARACA! Kada čujete kako je OPISALA ODNOSE, SVE ĆE DA VAM SE SMUČI (FOTO)
Belinda Rigier, Foto: Printscreen/Instagram

au!

OVA ŽENA JE IMALA SE*S SA 700 MUŠKARACA! Kada čujete kako je OPISALA ODNOSE, SVE ĆE DA VAM SE SMUČI (FOTO)

Potom se pozabavila svojim komplikovanim detinjstvom i ličnošću koja je bila sklona izbegavanju vezivanja

Objavljeno:

Oporavljena zavisnica od odnosa sa muškarcima progovorila je o spavanju sa 700 muškaraca i trenutku kada je uvidela da je dotakla samo dno.

Belinda ‘Love’ Rigier sada sebe opisuje kao “intuitivnog trenera ljubavi i samopouzdanja” i deli detalje o svojoj prošlosti s ciljem da pomogne drugima i “podrži ljude koji se nose sa bolom i traumom”.

Naime, na vrhuncu svoje zavisnosti, Rigier je priznala da je intimni odnos njoj „stalno na pameti“, čak i u trenucima kada je radila nešto tako svakodnevno kao što je kupovina hrane.

U nedavnom intervjuu za Mail Online, ona se prisetila: „Kupovala bih namirnice i mislila bih u sebi: ‘Oh, pitam se da li bi on bio zainteresovan?’

Većinu svojih partnera, među kojima su bili i muškarci i žene, pronalazila bi u barovima i noćnim klubovima, gde je napuštala svoje prijatelje u pokušaju da se spoji sa nekim.

– Nikada nisam bila samosvesna – objasnila je Rigier.

– Čim bih izašla, pomislio bih: “Gde je zgodan tip?” Intimni odnos je jedina zavisnost na koju sam pala jer me je činio voljenom. Ljubav je zaista ono što mi je nedostajalo u životu – rekla je ona.

Kada je osetila da je dotakla dno

Ona je dostigla prekretnicu sa svojom zavisnošću kada je jedan od muškaraca sa kojim je spavala postao uvredljiv, ali nije mogla da podnese tužbu iz straha da će i sama upasti u nevolje.

– Kada me je gurnuo niz stepenice i zaključao u garažu, imala sam masnicu na oku i mislili su da mi je ruka slomljena. Bilo je prilično loše. Otišla sam na posao i poslali su me kući. Došla je policija i rekli su da zbog toga što je imao ogrebotinu na ruci od mog prstena, nakon što sam pokušala da ga skinem sa sebe, mogli bismo oboje u zatvor zbog nasilja u porodici – rekla je ona.

Iako zlostavljanje nad njom nije bila njena krivica, taj incident ju je podstakao da promeni svoj život. Počela je da se bavi savetovanjem i radom na samorazvoju koji joj je pomogao da se pozabavi svojim komplikovanim detinjstvom i ličnošću koja je bila sklona izbegavanju vezivanja, a sada vodi kampove za obuku kako bi pomogla drugima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.