Kako pretvoriti prijateljstvo s povlasticama u vezu? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

neobična ljubav

Kako pretvoriti prijateljstvo s povlasticama u vezu? (FOTO) (GIF)

Ako vas posmatra samo kao igračku, nećete stići daleko, ako shvati da se slažete na više nivoa, veće su šanse da će hteti nešto ozbiljnije
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neki će reći da je nemoguće prijateljstvo s povlasticama pretvoriti u vezu, ali činjenica je da postoje parovi koji su krenuli s neobaveznim seksom i završili u vezi. Isprobajte ovih nekoliko stvari i možda se vaše neobično prijateljstvo pretvori u vezu.

Šta se dešava u muškoj glavi na prvom sastanku? (VIDEO)

foto: giphy

1. Idite polako

Ako je dogovor da ste samo prijatelji s povlasticama i da nećete ulaziti u to s emocijama, bilo bi glupo da ga prvom prilikom pitate da li želi da to preraste u nešto više. Kod ovakvih situacija nije pametno forsirati stvari nego ih pustiti da idu svojim tokom.

foto: Profimedia

2. Pokazujte nežnost

Samo zato što ste prijatelji s povlasticama, ne znači da morate biti hladni jedno prema drugom. Maženje nakon seksa je sasvim ok čak i ako ste se dogovorili da neće biti emocija. Budite nežni jedno prema drugom i s vremenom bi se te male nežnosti mogle pretvoriti u ljubav.

foto: tumblr

3. Imajte svoj život

Ako želite što više vremena da provodite u njegovom društvu, dobar pristup je da uradite potpuno suprotno. Živite svoj život i maksimalno se fokusirajte na aktivnosti koje ga ne uključuju - ako želite da primeti da mu nedostajete, morate mu dati šansu da to stvarno primeti.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.