Tajni način da osvojiš svakog muškarca! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Budite svesni svoje vrednosti

Tajni način da osvojiš svakog muškarca! (FOTO) (GIF)

Muškarac ne sme biti sto posto siguran da ga žena želi, mora biti u neizvesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muškarca nije toliko teško privući, u to se većina žena već uverila, ali činjenica je da ih je nešto teže naterati da se smire i vežu.

15 muških navika koje najviše nerviraju žene! (FOTO) (GIF)

Bloger Alan Hamrahan je odlučio da podeli sa ženama svoju tajnu ‚‚Muškarac ne sme biti sto posto siguran da ga žena želi, mora biti u neizvesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje" Osim ovog saveta, ponudio je još neke.

foto: giphy

1. Nikad ne pitajte kuda veza ide

Ako to pitate, čak će i najzainteresovaniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci ne vole da se osećaju zarobljeno, a ako mu date do znanja da želite da definišete tačno kuda idete, mogao bi da se preplaši. Osim toga, ovo pitanje je jasan znak da vas ima jer je očito da želite da planirate budućnost s njim.

foto: Profimedia

2. Budite svesni svoje vrednosti

Muškarac će vas ‚‚platiti" tačno onoliko koliko mislite da vredite. Ako znate šta želite i ne prihvaćatate kompromise, dobćete više poštovanja od žene koja je spremna da žrtvuje sve, samo kako bi se svidela nekome. Žene koje se jeftino prodaju nemaju dugi rok trajanja.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.