NISU IMALI SE*S MESECIMA, A ONDA JE OD SVOG VERENIKA SAZNALA BOLNU ISTINU: Mogla je samo da SEDNE I PLAČE, AUU!
Par, Foto: Profimedia

LJUBAVNI PROBEMI

NISU IMALI SE*S MESECIMA, A ONDA JE OD SVOG VERENIKA SAZNALA BOLNU ISTINU: Mogla je samo da SEDNE I PLAČE, AUU!

Rekao joj je da su više kao prijatelji nego ljubavnici i da ne zna da li će moći da je oženi

Objavljeno:

Kada mi je verenik rekao da me više ne voli, mislio sam da je mislio da oboje moramo da uložimo malo više truda u našu vezu, ali trenutno sam jedini koji se trudi. U vezi smo nekoliko godina i trebalo bi da se venčamo sledećeg leta, ali sada ne znam da li će se to uopšte desiti. Nismo imali seks mesecima, a izgleda da među nama više nije bilo romanse - napisala je jedna žena za The Sun.

Pre nekoliko dana probudila se usred noći i zatekla ga kako šeta po sobi. Kada ga je pitala šta nije u redu, rekao joj je da su više prijatelji nego ljubavnici i da ne zna da li može da je oženi kada je više ne voli na taj način. Od tada je uporno pokušavala da začini stvari, ali bezuspešno.

- Skuvala sam mu romantične obroke, kupila novi veš i organizovala zabavne sastanke samo za nas dvoje, ali on ništa ne radi i situacija se ne popravlja. Ja se jedina trudim i bojim se da je našoj vezi došao kraj – nastavila je ona.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Dobra stvar je što je počeo da priča sa vama, ali sada morate da ga pitate da li želi da pokuša da popravi stvari i vašu vezu. Ako kaže da želi, onda mu recite da morate da vidite da se i on uložio u to. Ali bojim se da malo možete da uradite ako mu jasno stavi do znanja da želi da prekine vezu. Savetovalište za parove gde vam profesionalac može pomoći da se nosite sa ovim problemima takođe može pomoći, odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.