TRI NAJČEŠĆA IZGOVORA KOJE KORISTE ŽENE KAKO BI IZBEGLE SE*S: To rade vešto!
Muž i žena u krevetu, Foto: Profimedia

ekspert otkriva

TRI NAJČEŠĆA IZGOVORA KOJE KORISTE ŽENE KAKO BI IZBEGLE SE*S: To rade vešto!

Ekspertkinja za muško-ženske odnose, Trejsi Coks, navela je koja su to 3 izgovora

Objavljeno:

Seks je važan deo svake veze, a i života uopšteno. Ipak, ponekad nam seksualni apetiti nisu usklađeni s partnerovim što dovodi do raznih izgovora kako bi se izbegao seks.

Iako je uvek najbolja iskrena komunikacija, popularna kultura je, posebno u filmovima i serijama, naglasila da su žene uvek te koje izbegavaju seks, a najčešće ponavljaju 3 izgovora.

Ekspertkinja za muško-ženske odnose, Trejsi Coks, navela je koja su to 3 izgovora.

1 / 4 Foto: Profimedia

Boli me glava/nije mi dobro

Ovo je verovatno najpopularniji izgovor koji često pronađe svoje mesto u popularnim filmskim scenama. Naravno ako zaista patite od migrena, zadnje o čemu želite da razmišljate je seks, ali ako to koristite samo kao izgovor možda je vreme za iskren razgovor s partnerom.

Previše posla

U jednom istraživanju utvrđeno je da 75% parova krivi užurban životni ritam za manjak zainteresovanosti za seks. Zaista je tačno da živimo užurbano, ali ovaj problem svejedno se može rešiti ciljanim planiranjem vremena za druženje s partnerom, npr. umesto zajedničkog gledanja televizije.

Umor

Umor je legitiman razlog odbijanja seksa, ali Trejsi savetuje kako umesto izbegavanja seksa kada ste umorni odete ranije na spavanje, navijete alarm malo ranije i uživate u jutarnjem seksu.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.