POSLE OVOGA SE*S ĆE VAM BITI KAO IZ FILMOVA: Uradite tu stvar i nećete se pokajati
Ilustracija, Foto: Profimedia

POVEĆANJE LIBIDA

POSLE OVOGA SE*S ĆE VAM BITI KAO IZ FILMOVA: Uradite tu stvar i nećete se pokajati

Rezultati ove studije su pokazali da muškarci koji piju (umereno) crno vino imaju manje izgleda da dožive srčani udar

Objavljeno:

Alkoholna pića, posebno crno vino, ako se konzumiraju u umerenim količinama, mogu biti lek protiv mnogih bolesti.

U knjizi „The Good News About Booze” se navodi da alkoholna pića, a posebno crno vino, mogu biti odličan lek protiv prehlade, srčanih tegoba, ali i problema s libidom.

Za potrebe knjige, Edvards je proučio brojne studije koje su objavljene širom sveta, među kojima je i istraživanje naučnika prestižnog Univerziteta Harvard koji su tokom 12 godina pratili 12.000 muškaraca koji boluju od visokog pritiska.

Rezultati ove studije su pokazali da muškarci koji piju (umereno) crno vino imaju manje izgleda da dožive srčani udar.

1 / 4 Foto: Profimedia

Vino štiti i od pojave raka. Naime, žene koje svakodnevno piju vino imaju 42 odsto manje šansi da obole od raka dojke, dok muškarci koji popiju četiri čaše nedeljno smanjuju opasnost od razvoja raka prostate, želuca i debelog creva.

Kanadski istraživači su, pak, konstatovali da osobe koje povremeno piju vino imaju 13 odsto manje šansi da obole od dijabetesa. Osteporoza, od koje često pate starije osobe, može se takođe efikasno preduprediti redovnim unosom čašice žestokog pića.

Crno vino je efikasno i u borbi protiv prehlade. Edvards tvrdi da je jedna čaša belog vina dovoljna da suzbije sve simptome i smanji za 88 odsto šanse od ponovne prehlade.

Alkoholna pića mogu, takođe, znatno da poboljšaju libido. Istraživanje koje su 2009. sproveli italijanski naučnici otkrilo je da žene koje redovno piju vino imaju ispunjeniji seksualni život.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.