NA DEJTU JOJ PUKAO VODENJAK, DEČKO SE SLEDIO: Ono što je uradio par minuta kasnije ZAPALILO JE MREŽE (VIDEO)
Alisa i Maks, Foto: Printscreen Tik Tok

TikTok

NA DEJTU JOJ PUKAO VODENJAK, DEČKO SE SLEDIO: Ono što je uradio par minuta kasnije ZAPALILO JE MREŽE (VIDEO)

Na svom TikTok profilu Alisa je podelila celu priču i otkrila kako je ostala prilično iznenađena

Objavljeno:

Uprkos tome što je bila u šestom mesecu trudnoće, Alisa je želela da nađe nekog za sebe. Na Tinderu je upoznala Maksa i počela da izlazi sa njim, međutim, baš kada se spremala za četvrti sastanak pukao joj je vodenjak.

Na svom TikTok profilu Alisa je podelila celu priču i otkrila kako je ostala prilično iznenađena onim što je Maks uradio nakon što su počele kontrakcije.

U šestom mesecu trudnoće sam upoznala sam Maksa i bili smo na samo tri dejta jer nismo stigli da se viđamo više od toga. Kad mi je pukao vodenjak poslala sam mu poruku da neću doći jer krećem u bolnicu, a on je odmah seo u taksi i dojurio do mene - kaže Alisa u videu.

Objasnila je i da je ostao s njom kroz ceo porođaj iako su se videli tek četvrti put u životu, a i nakon dolaska deteta su nastavili da izlaze pa su uskoro njih troje postali prava mala porodica. Od tada je sad prošla čitava godina, par živi zajedno sa dečakom i nedavno su objavili da su se verili.

- Moram da priznam da sam bila poprilično nervozna jer sam bila sama. Htela sam da imam nekog kao podršku kraj sebe, ali bila sam i zabrinuta jer, šta ako raskinemo za nedelju dana, a on je bio sa mnom na rođenju mog deteta - ispričala je u drugom videu.

Maks je nakon porođaja uzeo nedelju dana slobodno kako bi bio s njom i njenim sinčićem i pomogao im, a ona priznaje da bi se bez njega jako teško snašla i sporije prihvatila ulogu majke.

- Zahvalna sam što se sve tako odvilo i iako znam da je naša priča vrlo neobična, to je nekako i čini posebnom - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.