UKOLIKO ŽENA RADI OVO U TOKU SE*SA, VARA VAS! Jedna stvar ih uvek ODA
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li ste znali?

UKOLIKO ŽENA RADI OVO U TOKU SE*SA, VARA VAS! Jedna stvar ih uvek ODA

Zanimljivo istraživanje otkrilo je da su žene koje rade jednu stvar tokom seksa sklonije preljubi!

Objavljeno:

Stručnjaci kažu da naše ponašanje tokom seksa otkriva mnogo toga o nama, a verovali ili ne, jedna stvar može i da razotkrije ženu koja je sklonija prevari.

Prema istraživanju u kojem je učestvovalo 138 žena i 121 muškarac koji su u heteroseksualnim vezama, utvrđeno je da što češće partnerka lažira orgazam, to je veća verovatnoća da vara partnera.

Stručnjakinja za seks Tami Nelson istakla je da je čak 80 odsto žena priznalo da lažira vrhunac tokom odnosa. A inače, neke ranije studije su pokazale da žene koje "foliraju" orgazam nisu zadovoljne seksom sa svojim partnerom, što i nije iznenađujuće, ili ne umeju da iskreno objasne partneru šta žele tokom odnosa.

A kada u vezi postoji nezadovoljstvo seksualnim životom i nema izgleda da će se to promeniti, mnogo su veće šanse da osoba potraži "nešto sa strane".

Seks
foto: Printscreen/Instagram

Problem kod lažiranja vrhunca je u tome što partner ne shvata da žena nije zaista zadovoljena, a samim tim nema ni svest o tome da sledeći put možda treba da uradi nešto drugačije, kako bi ona doživela vrhunac. I tako se ulazi u začarani krug nezadovoljstva i lažiranja orgazma, zbog čega mnoge žene odlučuju da sa nekim drugim zadovolje svoje potrebe.

Postoji više razloga zašto žene ne priznaju partnerima da lažiraju orgazam – neke se plaše da pokažu stvarna osećanja, druge ne žele da povrede partnerova osećanja, a ima i onih koje možda ne poznaju dovoljno svoje telo i ne znaju šta treba da se promeni u seksu da bi one stvarno uživale.

Svakako, stručnjaci za seks ističu da je iskren razgovor najvažniji da biste mogli da zaista uživate u odnosu jer niko nikome ne čita misli i ne može da zna unapred šta druga strana želi. Pokušajte da otvoreno pričate sa partnerom o tome šta želite, šta vam prija, te da u krevetu promenite ono što vam "smeta", kako biste oboje bili zadovoljni.

Takođe, savet za muškarce koji primete da njihova partnerka "folira" vrhunac u seksu je da, ukoliko već žena ne započinje razgovor o tome, oni načnu ovu temu i pokušaju da saznaju šta je to što joj stvarno prija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.