VARALA MUŽA SA KOLEGOM I TO OPISALA DO DETALJA! "Nije mogao da SKINE RUKE SA NJE"
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tviter

prevara

VARALA MUŽA SA KOLEGOM I TO OPISALA DO DETALJA! "Nije mogao da SKINE RUKE SA NJE"

Stručnjakinja za muško-ženske odnose Didra joj je savetovala da odmah prekine veridbu

Objavljeno:

Anonimna 31-godišnjakinja je na poslu upoznala muškarca koji je ponovno pobudio s*ksualnu napetost u njoj pa se upustila u zabranjeni s*ks s njim iako je ona verena, a on oženjen.

Zbog cele te situacije je odlučila da potraži savet od stručnjakinje za muško-ženske odnose Didre Sanders koja radi za britanski tabloid San.

– Imala sam žestoki seks sa oženjenim kolegom uprkos tome što sam verena za svog dugogodišnjeg dečka. Ja imam 31, a moj dečko ima 35 godina. Bilo mi je neugodno da prihvatim njegovu prosidbu jer smo bili okruženi porodicama i prijateljima u vreme Božića i svi su bili u tome. On je super, ali zajedno smo osam godina i iskra je davno nestala iz naše veze. Planovi za venčanje išli su glatko dok se našem timu na poslu nije pridružio novi dečko. Ja prodajem police osiguranja, a on radi naš marketing. On ima 29. Svideo mi se na prvi pogled, ali kad sam razgovarala s njim na treningu, nešto se promenilo u meni – započela je svoje pismo.

Kaže da je sve počelo kada joj je doneo kafu, a zatim su zajedno ručali.

– Uprkos tome što smo jedno drugome priznali da je on oženjen i da sam ja trebala da se udam, došlo je do hemije u trenutku i stalno sam osećala leptiriće u stomaku. Nikad se nisam ovako osećala sa svojim dečkom. Jedva sam čekala da trening završi pa da opet možemo da razgovaramo. Popili smo piće u baru pre večere i naš razgovor se usmerio na naš seksualni život – ispričala je mlada žena.

Seks
foto: Profimedia

Zatim je dodala dodala kako joj je kolega rekao da ima otvoreni brak

– Rekla sam mu da je s*ks kod mene dosadan i da bi mi bilo draže da moj dečko začini stvari. Rekao je: ‘U, sad govoriš. Ne bih trebao dvaput da pitam.’ Nasmejali smo se, a onda je rekao: “Možeš li da mi pokažeš o čemu pričaš?”. Osećala sam se polaskano i pomalo neugodno, ali otišli smo u moju sobu i imali najneverovatniji s*ks ikad. Sad smo se vratili na posao, oboje smo priznali da smo zaljubljeni. Ne možemo da skinemo ruke jedno sa drugoga. Njegova žena ne zna za mene, ali on želi da budemo zajedno. Što da radim sa svojim venčanjem?”

Savet stručnjakinje

Stručnjakinja za muško-ženske odnose Didra joj je savetovala da odmah prekine veridbu.

– Bolje je raskinuti veridbu nego proći kroz skupo venčanje i još skuplji razvod. Vaš kolega možda nije muškarac za vas, ali jasno je da niste posvećeni svom vereniku. Da ga volite, skakali biste od sreće pri pomisli na dan svog venčanja, ali u najboljem slučaju ste ravnodušni – napisala je ona.

Onda joj je nagovestila da njen kolega možda nije bio iskren sa njom.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Upravo sada žudite za nekime ko je oženjen, pa varate jedno i drugo. Imate samo njegovu reč da je njegov brak otvoren, ako jeste, zašto ne može da kaže svojoj ženi? Ako ipak odlučite da otkažete venčanje, uskoro ćete znati misli li vaš kolega ozbiljno da bude sa vama – savetovala joj je.

Bonus video:

20:12

POPODNEVNI DNEVNIK 09.08.2022

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.