IMA EREKCIJU 100 PUTA NA DAN! Devojka morala OVO DA RADI, I DAN I NOĆ, ŠOKANTNO (FOTO)
Foto: Facebook printscreen

neviđeno

IMA EREKCIJU 100 PUTA NA DAN! Devojka morala OVO DA RADI, I DAN I NOĆ, ŠOKANTNO (FOTO)

Viki se oseća neprijatno kad šeta ulicom sa svojim dečkom zato što je on stalno napaljen, a lekar tvrdi da nema medicinski problem

Objavljeno:

Viki Braun (31) je pre 2 godine slučajno upoznala Lukasa Martina (39) u supermarketu. Sevnule su varnice i već posle nekoliko izlazaka ona je shvatila da Lukas čovek njenih snova. Imaju fantastičnu ljubavnu vezu koja je iz dana u dan sve jača i strastvenija, osim što on ima mali problem koji njoj stvara neprijatnost gde god da se pojave.

Kako je ispričala Viki za britanski San, njen dečko dnevno ima između 50 i 100 erkcija. Nema veze gde se nalaze na večeri sa prijateljima, u teretani ili samo gledaju film on je stalno napaljen.

- Non-stop ima erekciju ujutru kad ustane, uveče kad legne da spava dok spava čak i kad ode na posao. To je vrlo neprijatno kad šetamo ulicom ili smo kod prijatelja na večeri. Mogu da siđem niz stepenice, prođem pored staklenih vrata ili budem u susednoj sobi, on je stalno napaljen. Razgovarali smo o tome, ali on ne vidi u čemu je problem i samo se smeje – ispričala je Viki.

Iako se njen partner ne razume zašto ona pravi dramu oko toga, Viki priznaje da joj je sve više neprijatno kad su zajedno negde u društvu.

Erekcija
foto: Profimedia

- On ne želi da prihvati da nije normalno ići okolo toliko napaljen. Tvrdi da je to zbog mene, iako mu ja uopšte ne dajem povoda – požalila se ona.

Doktor je rekao da nema medicinski problem iako prosečan muškarac ima samo 11 erekcija u toku dana

Bio je i kod lekara

Lukas se smeje njenim primedba i naglašava da se to dešava samo zato što toliko voli Viki.

- Imam divnu ženu pored sebe, ona je boginja i samo treba da me pogleda i razgovara sa mnom, a ja sam već napaljen. Kad smo započeli vezu stalno smo imali seks i očekivao da sam će želja vremenom da se smanjuje kao i kod drugih parova, ali desilo se suprotno. Što smo duže zajedno, to sam ja više gladan Viki i njenog tela – objasnio je Lukas.

On naglašava da mu se ovo nije ranije dešavalo sa drugim ženama i da su se on i Viki jednostavno pronašli i savršeno su kompatibilni u seksu.

Na insistiranje svoje devojke on je čak išao i kod lekara da proveri da li je sve u redu s njim i doktor ga je uverio da nema razloga za brigu.

- Lekar mi je rekao da to nije medicinski problem i da su erekcije znak dobrog muškog zdravlja – naglasio je Lukas.

Prosečan muškarac tokom 24 sata ima 11 erekcija od čega su 5 dok spava. Očigledno da Lukas ne spada u prosečne muškarce, piše britanski San.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.