IMALA JE TROJKU, A ONDA JOJ SE DESIO NAJVEĆI ŠOK: Kada je shvatila šta joj se DESILO ŽIVOT JOJ JE POSTAO DRAMA!
Foto: Profimedia

neverovatno

IMALA JE TROJKU, A ONDA JOJ SE DESIO NAJVEĆI ŠOK: Kada je shvatila šta joj se DESILO ŽIVOT JOJ JE POSTAO DRAMA!

Otišla je sljedećeg jutra osjećajući se kao da je provela vrijeme s nekim zaista posebnim i nije razmišljala o svom bivšem dečku.

Objavljeno:

–Moj bivši dečko i ja obnovili smo našu vezu za jednu strastvenu noć, ali to je uključivalo i njegovu novu djevojku. Bili smo zajedno tri godine i imali smo burnu vezu. Oboje smo vatreni i imali bismo velike svađe, ali seks je uvijek bio odličan. Razdvojili smo se jer iako je fizička strana naše veze bila uzbudljiva, želeli smo različite stvari – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Ona je otišla na fakultet kako bi studirala umetnost, a on je ostao u njihovom rodnom gradu radeći za porodičnu firmu s nekretninama. Ostali su u kontaktu preko društvenih mreža. Ipak, kad je videla da je upoznao nekog novog, malo ju je zabolelo srce. Njena grupa prijatelja i ona imali su karte za veliki lokalni festival i znala je da će on verovatno biti tamo.

– Naravno, naleteli smo jedno na drugo, a on je bio sa svojom djevojkom. Osećala sam se posramljeno, pogotovo jer je njegova djevojka bila stalno oko njega, ali kako je poznavao moje prijatelje, odlučili smo zajedno otići na piće. Kako je poslepodne odmicalo, zatekla sam se kako plešem s njegovom novom djevojkom i zabavljam se. Na kraju noći moji prijatelji su se vratili u naš šator, ali me je djevojka pozvala da se vratim u njihov na malo zabave. Čim smo stigli tamo, svi smo se skinuli i počeli istraživati ​​jedni druge. Bilo je neverovatno ponovno seksati s njim i uključiti nju – nastavila je.

Otišla je sledećeg jutra osećajući se kao da je provela vrijeme s nekim zaista posebnim i nije razmišljala o svom bivšem dečku. Njen bivši ju je ponovno kontaktirao i pitao je želi li ponoviti seks s njim. Ona je htela imati seks, ali ne s njim, već samo s njegovom djevojkom i sada se pita treba li joj se javiti i priznati kako se osjeća.

– Uživali ste u zabavnoj noći s ovom ženom i svojim bivšim dečkom koji vas je potpuno iznenadio. Prepuni ste divljenja prema njoj, ali zapamtite da je zapravo ne poznajete. Uštedite puno više zbunjenosti i uzrujanosti izbegavanjem seksa u troje sa svojim bivšim i njegovom novom devojkom. Dok seks u troje nekima može uspeti, posebno kada su dogovorene jasne granice, problemi se pojavljuju kada se umešaju emocije – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.