EVO ŠTA VAM SE DEŠAVA SA VAGINOM AKO ČESTO IMATE SE*S: Bićete zgroženi
Foto: Profimedia

obratite pažnju

EVO ŠTA VAM SE DEŠAVA SA VAGINOM AKO ČESTO IMATE SE*S: Bićete zgroženi

Nije uopšte naivno

Objavljeno:

Prema istraživanju objavljenom 2017., kako piše portal Health, odrasla osoba vodi ljubav, u proseku, jednom nedeljno, odnosno 54 puta godišnje. Ako je vaš lični prosek puno viši, možda ste se zapitali jeste li previše aktivni.

Stručnjaci naglašavaju da je u redu voditi ljubav koliko god često želite ako ne primećujete nikakve negativne fizičke posledice ili nelagodnost. Ipak, postoje neki znakovi zbog kojih bi trebalo da razmislite o malo “siromašnijem” seksualnom životu.

Kod žena je taj znak oticanje vagine i labija koje se događa zbog toga što se prirodni lubrikant vagine osuši. Muškarci, takođe, mogu da preteraju.

Iako svi vole da misle da je veće bolje, to u slučaju natečenog penisa svakako nije istina. Naime, ako muškarci preteraju u seksualnoj aktivnosti, njihov penis može oticati, a uz to se može pojaviti neprijatan bol. Osim ovih neželjenih simptoma, takođe može doći i do vaginalnih i urinarnih infekcija.

Većina ovih problema može se rešiti suzdržavanjem od polnih odnosa dok bol ili oticanje ne prestanu. Ipak, u slučajevima kada simptomi traju duže, potrebno je otići kod lekara.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.