ZA OVIM POZAMA U SE*SU MUŠKARCI SU ODLEPILI: U jednoj doživljavaju VRHUNAC koji ne može da SE OPIŠE
Odnos, Foto: Profimedia

strasti

ZA OVIM POZAMA U SE*SU MUŠKARCI SU ODLEPILI: U jednoj doživljavaju VRHUNAC koji ne može da SE OPIŠE

Pošto vizuelni doživljaj dominira kod muškaraca, verzija ove poze u kojoj ste vi gore ali okrenuti leđima, dozvoljava mu da vidi kako se pokrećete, a zadnjica iz tog ugla posebno dobro izgleda

Objavljeno:

Ako pitate svog dečka šta najviše voli u seksu, najverovatnije će vam reći da je to pružanje zadovoljstva vama. Da vas gleda kako uživate, kako se predajete i gubite, zadovoljava njegovu muškost i njegov ego.

1 / 7 Foto: Profimedia

Zato je na prvom mestu poza koje muškarci najviše vole ona kad ste vi gore. U toj pozi takođe može lepo da vidi vaše grudi i izraze lica i ruke su mu slobodne da vas dodiruje. Pošto vizuelni doživljaj dominira kod muškaraca, verzija ove poze u kojoj ste vi gore ali okrenuti leđima, dozvoljava mu da vidi kako se pokrećete, a zadnjica iz tog ugla posebno dobro izgleda.

Seks
foto: Profimedia

Misionarska poza je uvek na ceni. On kontroliše igru i može izbliza da posmatra kako reagujete na njegovu akciju, a to mu daje osećaj moći. Ovo je takođe veoma prisna poza, a dobar seks je kao dobra komunikacija. U misionarskom položaju vaša tela komuniciraju na najintimniji način.

Doggy Style, kada ste mu okrenuti leđima četvoronoške, osim osećaja kontrole omogućava mu dublju penetraciju i dobar pogled. Iza vas, držeći vas za kukove i nameštajući kako njemu odgovara, on se oseća kraljevski nadmoćno.

Seks
foto: Profimedia

Stojeća poza vam neće omogućiti da se mnogo pomerate, ali zato on ima dobar pristup i onaj „sad si moja“ osećaj, u kome on diktira tempo i jačinu, a vaše reakcije su ograničene na stezanje mišića, glas i izraze lica.

Ples u krilu je napredna varijanta položaja u kome ste vi gore. Treba vam samo čvrsta stolica, koja će izdržati težinu i pokrete. Ukoliko ste visoki i stopala vam stoje na podu u ovoj pozi, imaćete bolju kontrolu i manje ćete mu „sedeti“ u krilu, a stolicu ćete rasteretiti svoje težine. Odlična vežba za butine, za vas, a za njega prilika da se oseti posedovano – u seksu, ovaj osećaj muškarce veoma uzbuđuje.

Seks
foto: Profimedia

Poza kašike u kojoj ležite okrenuti leđima u njegovom zagrljaju, intimna je kao i misionarska, ali ovde ruke imaju više posla i pružaju dodatno zadovoljstvo. Naročito ako ste slobodni da sami sebe stimulišete – to će ga zaista izludeti. Kad se osećate lenjo, a nestašno, ovo je idealna poza za maženje, koja će probuditi divlje raspoloženje.

(Espreso / Wannabe magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.