ULOVIO ŽENU U SE*SU SA POSLOVNIM PARTNEROM: Čuo je STENJANJE, a onda je video OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

prevara

ULOVIO ŽENU U SE*SU SA POSLOVNIM PARTNEROM: Čuo je STENJANJE, a onda je video OVO

Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti, ali od tada ništa više nije isto

Objavljeno: 21:32h

Oni su u braku, oboje u kasnim tridesetim godinama i vode prilično sređen život. Njegov poslovni partner je i njegov dobar prijatelj kojeg poznaje od detinjstva.

Do pre nedelju dana, život mu je bio savršen. Imao je srećan brak, dvoje divne dece i uživao u vođenju svog uspešnog dizajnerskog posla koji je izgradio ni iz čega.

Njegova supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u kancelariji sa njegovim poslovnim partnerom. Nikada ni na šta nije posumnjao, jednostavno im je verovao jer mu je poslovni partner bio kao brat, ali jednog dana ceo život mu se okrenuo naglavačke.

- Jednog poslepodneva prošle nedelje, klijent je otkazao naš sastanak u poslednjem trenutku. Odlučio sam da se vratim u kancelariju jer sam imao nekoliko stvari da dovršim. Znao sam da će i moja žena i poslovni partner biti tamo. Kad sam se vratio, čuo sam čudne zvukove, poput stenjanja. Dočekao me najgori prizor koji se može zamisliti, moja žena u zagrljaju mog poslovnog partnera – nastavio je.

On je sedeo u svojoj stolici, s pantalonama oko gležnjeva, a ona je imala suknju zakopčanu oko struka.

Prevara
foto: Profimedia

Suprug je bio toliko šokiran da je odmah otrčao u kupatilo da povrati. Kad je izašao, žena je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti, ali od tada ništa više nije isto.

- Ali od tada nisam mogao da idem kući. Otišao sam kod sestre. Moja supruga i poslovni partner stalno zovu, ali ja nisam spreman za razgovor. Ne znam kako mogu da ostanem u braku ili da ponovo radim sa bilo kim od njih. Poverenje je nestalo i moj život se raspao - rekao je na kraju.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Kada vas dvoje ljudi kojima najviše verujete izdaju, to je jednostavno poražavajuće. Ovo je posebno teška situacija jer utiče na svaki aspekt vašeg života. Razumljivo je da niste spremni da razgovarate sa suprugom ili partnerom, ali vremenom bi bilo korisno da shvatite šta se tu dogodilo. Morate da odlučite da je li vaš brak vredan spasavanja. Naravno, koliko god bili ljuti na svoju ženu, morate misliti na svoju decu, jer će biti zbunjena i uznemirena vašim odsustvom. Možda će vam pomoći neko savetovanje u paru ili odvojeno - odgovorila mu je Dirdra.

Bonus video:

02:27

ČUVENOG PEVAČA IZNABADALI PESNICAMA! Muvao devojku ozloglašenog kriminalca, pa zamalo da ZAVRŠI U SAVI! Jeziva ispovest na Kurir TV

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.