MOŽDA ZVUČI ROMANTIČNO, ALI ODNOSI NA PLAŽI SU SVE SAMO NE TO: Razmislite ponovo, pesak se SVUDA ZAVLAČI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tako romantično, a tako nespontano

MOŽDA ZVUČI ROMANTIČNO, ALI ODNOSI NA PLAŽI SU SVE SAMO NE TO: Razmislite ponovo, pesak se SVUDA ZAVLAČI!

Opasnost od infekcija bi trebalo da vam bude prvi na listi razloga zbog kojih ne bi trebalo da se odlučite za seks na plaži

Objavljeno:

Možda zvuči romantično, ali seks na plaži je sve samo ne to. Počevši od toga da ništa ne bude spontano, nit može biti spontano, kao u filmovima, pa sve do toga da verovatno niste računali na to da vam priroda baš i ne ide u korist.

Štaviše, samo će vam smetati i stvarati probleme. Takođe, plaže nisu baš najčistije mesto na kome bi trebalo da vodite ljubav, a o tome šta sve gmiže oko vas za to vreme da i ne govorimo.

Opasnost od infekcija je posebna priča i to bi trebalo da vam bude na prvom mestu razloga "protiv". Svakako, ima ih i više nego dovoljno, a ovo je nekoliko najvećih.

1. Pesak se svuda zavlači

Peščane plaže su prelepe i umeju da deluju bajkovito, međutim, morate biti svesni da će vam se ta sićušna zrnca peska uvući apsolutno svuda i da će vam prilično smetati tokom odnosa, a možda čak i izazvati bol. O tome da mogu da završe tamo gde nikako ne bi trebalo da završe i da ne pričamo.

Plaža
foto: Profimedia

2. Taj seks bi trebalo da bude spontan, ali nije

Pre svega, morate da stavite nešto na sebe, jer ne možete da budete ni na pesku, ni na šljunku, a ni na kamenju goli i u akciji. Zatim ćete morati da se pobrinete da se peškir koji ćete postaviti ne pomera, za šta vam je potrebno ili malo veće kamenje, ili podosta sitnog. Okej, to ste završili, i sad kad ste malo bolje pogledali, shvatili ste da gomila ljudi gleda u vas, jer ih zanima šta to radite. Ništa, premestite se, pronađite neko skrivenije mesto, odnosno deo plaže. Sad sve ispočetka namestite... e sad, jeste li sad spremni ili ste možda izgubili volju jer ste shvatili da ovo sve baš i nije toliko spontano?

3. Seks u javnosti

Seks je prilično intiman čin između dvoje ljudi, a koliko god da deluje privlačno, mnogima je prilično neprijatno da budu izloženi pogledima ljudi. Na kraju krajeva, zbog remećenja javnog reda i mira može i policija da vas privede. Da ne pričamo o tome da postoji ogromna šansa i da vaša "akcija" završi na nekom od portala, a u tom slučaju morate postati svesni i toga da će to, najverovatnije, videti i vaši roditelji.

4. Na plaži nikada niste sami

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Jasno vam je da na plaži ima, kako život svega, tako i prljavštine i đubreta u vidu opušaka i razbijenih komadića stakla? Pogotovo noću, kada ne vidite šta oko vas mili, a da nakon toga razmišljate i šta vas je ujelo. Zato bi najbolje bilo da zabavu premestite u svoja četiri zida.

5. To nije dobro za vaše intimne delove

Nema ničeg neobičnog u tome da na plaži zaradite infekciju. Imajte na umu da ste svojim golim telom izloženi mogućim povredama polnih organa.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.