RADIO JOJ JE OVO TOKOM SE*SA, I TO UZ POMAGALA: Evo kakva stvar joj se desila nakon SVEGA (VIDEO)
Foto: Prinstcreen

šokantno

RADIO JOJ JE OVO TOKOM SE*SA, I TO UZ POMAGALA: Evo kakva stvar joj se desila nakon SVEGA (VIDEO)

Prevarantkinja je tvrdila da je poslovni čovek koji se bavi ugljem i oženila žrtvu

Objavljeno: 12:49h

Bračni problemi jednog para nedavno su dospeli u mnoge svetske medije, kada je žena odlučila da svoju muku podeli na društvenim mrežama, a zatim i tuži muža sudu, tvrdeći da je prevarena za 16.537 funti. Međutim, to nije jedino što je zgranulo javnost.

Kako prenosi “San”, mlada žena je odlučila krivično da goni ženu identifikovanu samo inicijalima A.A. koja se pretvarala da je muškarac kako bi se finansijski okoristila bogatstvom njene porodice. Par se pojavio pred Okružnim sudom u Indoneziji sredinom ovog meseca.

Tužiteljka i njena porodica kažu da se par upoznao preko aplikacije u maju 2021. godine, a A.A. je navodno tvrdila da je muškarac koji je dospeo u Ameriku kako bi se školovao za hirurga.

Takođe, prevarantkinja je tvrdila da je poslovni čovek koji se bavi ugljem, da je nedavno prešao u islam i da traži ženu. Tri meseca nakon upoznavanja preko aplikacije par je odlučio da se venča, ali kako “mladoženja” nije imao dokumenta potrebna za građansko venčanje, održali su nikah siri – “tajno venčanje” i stupili u bračnu zajednicu priznatu od strane vere, ali ne i od zakona.

Mladenci su nekoliko meseci živeli u kući žrtvinih roditelja. Međutim, tokom tog vremena, njeni roditelji su postali sumnjičavi jer je “muž” A.A. stalno tražio novac i nije mogao da pruži nikakav dokaz svog impresivnog finansijskog stanja. Međutim, članovi porodice i prijatelji prevaranta uvek su podržavali njegove tvrdnje o karijeri.

Porodica danas tvrdi da ih je A.A. prevario za puno novca. Kako bi izbegao dalja ispitivanja ženine porodice, prevarant je njihovu ćerku odveo da žive na jugu Sumatre gde ju je tri meseca držao zatvorenu u kući, odakle joj je bilo zabranjeno da komunicira sa bilo kim. Njihove finansije kontrolisao je, naravno, A.A.

U aprilu je zabrinuta majka N.A. kontaktirala policiju koja je ušla u trag paru i tokom policijskog ispitivanja otkriveno je da je A.A žena čije pravo ime počinje inicijalima EY. Tokom 10 meseci njihovog braka, porodica tvrdi da su prevareni za 16.537 funti.

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama počeli da se pitaju kako je moguće da nije primetila da je u braku sa ženom, žrtva je rekla da je njen “muž” uvek gasio svetla i stavljao joj povez na oči pre intimnog odnosa, dok je u policiji tvrdila da je sigurna da je EY koristila s*ksualna pomagala u tim prilikama.

N.A. je, takođe, tvrdila da je EY pokušala da je ubije, rekavši joj da skoči u reku, uprkos tome što je znala da žrtva ne ume da pliva.

Roditelji žrtve prijavili su EY vlastima zbog više vrsta prevara, uključujući novčanu prevaru, lažno predstavljanje i manipulaciju dokumentima i potvrdama o edukaciji, što bi joj u slučaju da bude optužena, zagarantovalo 10 godina zatvora.

Suđenje je u toku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.