ŽENE, DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVIH 5 ZNAKOVA: Jasno će vam biti DA VAS PARTNER VARA
Svađa, Foto: Profimedia

dobro zapamtite to

ŽENE, DOBRO OBRATITE PAŽNJU NA OVIH 5 ZNAKOVA: Jasno će vam biti DA VAS PARTNER VARA

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vreme da ga otkrijete

Objavljeno:

Sumnjate da vas partner vara i da od vas krije stvari koje ne bi trebalo?

Ako niste sigurni da li ste u pravu, postoje znakovi koji jasno pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu.

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vreme da ga otkrijete.

1 / 4 Foto: Profimedia

1. Dobro ga posmatrajte

Suočavanje s nevernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

Kako biste preljubnika uhvatili na delu, on mora da veruje da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vernog partnera, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu verujete i da je sve u najboljem redu. Ipak, sledećih nekoliko nedelja pomno posmatrajte kako se ponaša prema vama.

Par, Svađa, Raskid
foto: Profimedia

2. Krije se dok telefonira

Na telefonske pozive uvek je odgovarao pred vama, a sada vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi da razgovara u drugu sobu. U poslednje vreme nigde, pa čak ni u toalet, ne ide bez telefona.

Moguće je kako upravo u telefonu postoje dokazi da vas vara. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon.

Telefon, Mobilni, Muškarac, Muškarac sa mobilnim
foto: Profimedia

3. Izlazi prečesto iz kuće

Iznenada je prenatrpan poslom, te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smešne i naivne izgovore, te sve više vremena provodi napolju, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

No, ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da i vi idete, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi da ide sam, imate opravdan razlog za sumnju.

Svađa
foto: Profimedia

4. Izaziva svađe namerno

Mnogi preljubnici namerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno da zalupe vratima i odu od kuće. Ako i vaš partner u poslednje vreme primenjuje taj recept, pokušajte neopaženo da ga sledite kako biste otkrili gde odlazi nako sve češćih svađa sa vama.

5. Vraća se kući kasno i izbegava seks

Iako se ništa vanredno nije dogodilo, u poslednje vreme se vraća kući kasno. Umesto ljutnjom, “bombardujte” partnera nežnošću. Muškarci obožavaju spontani seks, no ako vas partner ljutito odbije, moguće je da je pre dolaska kući negde bio.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.