PRIZNALA ŠTA JOJ JE RADIO ROĐENI BRAT, SVISNUĆETE: Ne može GADNIJE od ovoga
Foto: Printscreen/Youtube/ DerekDeso

šok

PRIZNALA ŠTA JOJ JE RADIO ROĐENI BRAT, SVISNUĆETE: Ne može GADNIJE od ovoga

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti podelila tajnu koju je otkrila o svom bratu, pa se sada pita šta da radi sa tom informacijom

Objavljeno: 14:54h

Jedna devojka podelila je svoju brigu na sajtu za ispovesti i potražila pomoć čitalaca. Naime, njen brat je prevario trudnu suprugu i ona sada ne zna kako da se postavi:

- Saznala sam da mi je brat prevario svoju ženu koja je u 6. mesecu trudnoće. Snaju znam dugi niz godina i mogu reći da smo poprilično bliske. Lomim se oko toga da li da joj kažem ili da prećutim, jer sam osoba koja ne može glumiti ludilo. Gadim se sama sebi kada pričam s njom. Ona se jako raduje tom detetu, govori da nije nikada bila srećnija, a ja samo ćutim. Rekla sam majci koja mi je na sve to odgovorila da se ne petljam u njihov život. Ne znam šta da radim - pitala je ova devojka.

Komentari su naravno odmah počeli da se nižu, ali su mišljenja i te kako bila podeljena:

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

- Iz sopstvenog iskustva samo što se moja snaja vec porodila (mali je tada imao 7 meseci) ćuti! Isto sam se tako osećala, plakala sam noćima, jer znam kakva je žena, majka, čovek. Moj brat je prevario i varao je kroz celu trudnoću i kasnije. Rekla sam, jer nisam mogla da izdržim. U kući opsadno stanje, samo što sam ja imala podršku od majke i oca. Svejedno, ona mu je oprostila i dalje smo kao sestre, ali brat mi je jedva oprostio. Sad čekaju devojčicu i kao da prevare nije ni bilo.

- Da sam ja na njenom mestu volela bih da imam iskrenu drugaricu koja će mi sve reći. Ne bih želela da me neko laže. Nateraj brata da joj prizna, a ako on odbije, reci joj ti. Ali očekuj da će joj posle trebati tvoja podrška i da si tu za nju, šta god da odluči nakon toga. Ako odluka bude razvod, moraš stati na njenu stranu. Buraz ti je sam zabrljao stvar, ne treba da očekuje ničiju podršku sad, niti je to zaslužio.

- Da li si luda trudnici da upropastis trudnoću i život?! Beba u stomaku da ispašta kad žena bude prolazila kroz pakao, nervirala se, plakala... samo da bi tebi bilo lakše! Nešto da krene naopako, pa da se do kraja života pitate da li je zbog tog stresa... Nikako joj ne govori, ni sada ni kad se beba rodi. Saznaće kasnije ako je suđeno. A tvoji da bratu priprete nasledstvom, da to vise ne radi!

- Nemoj joj reći. Saznaće sama. Nije na tebi da išta radiš, jer ne možeš da sprečiš, već je kasno. Nađi joj se kada sazna. Tada će joj trebati sva snaga. Prošla sam njenu priču.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.