PROVERITE DA LI STE PRONAŠLI SRODNU DUŠU: Ova 4 znaka će vam pomoći da rešite svaku DILEMU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubav

PROVERITE DA LI STE PRONAŠLI SRODNU DUŠU: Ova 4 znaka će vam pomoći da rešite svaku DILEMU!

Sledeća četiri znaka mogu vam otkriti da li ste u vezi sa pravom osobom ili vas vaša intuicija vara, i tako rešiti vašu veliku dilemu

Objavljeno:

Većini je vrlo dobro poznat osećaj "leptirića" u stomaku koji se javlja prilikom prisustva ili spomena voljene osobe.

Zbog toga se kao logično pitanje nameće šta nam osim tog početnog uzbuđenja može ukazati na činjenicu da smo pronašli svoju srodnu dušu?

Sledeća četiri znaka mogu vam otkriti da li ste u vezi sa pravom osobom ili vas vaša intuicija vara, i tako rešiti vašu veliku dilemu.

1. Osećate se spokojno

Zadovoljni ste u vezi i ne sanjarite o tome kako bi bilo da ste s nekim drugim. Možda vaš svaki dan nije ispunjen srećom i blagostanjem, ali vas to preterano ne uzrujava, jer znate da pored sebe imate osobu koja vas neizmerno voli i poštuje.

2. Volite njegove i vrline i mane

Veza sa nekim podrazumeva bliskost, što znači da bi trebalo da vas partner poznaje bolje od svih, a i vi njega. Ukoliko vas neko voli i poštuje kada je u potpunosti upoznat sa vašim i dobrim i lošim stranama, to je znak da ste u vezi sa pravom osobom.

3. Imate iste dugoročne cilljeve

Naizgled ozbiljne romanse se najčešće završavaju kada ne postoji saglasnost o prioritetima između partnera. Ako, na primer, vi želite decu, a vaš partner ne, ili bi on želeo da živi u inostranstvu, a vi da ostanete u zemlji, ne postoji takva količina ljubavi koja će vas zadržati zajedno.

1 / 6 Foto: Profimedia

4. Tajne ne postoje

U vašem odnosu se sve maske pale na pod i ne postoji stvar koju vaš partner ne zna o vama. Kad osetite da nekoj osobi možete da kažete i one najveće tajne i da otvorite dušu kao nikome ranije, znaćete da je to prava ljubav.

Bonus video:

25:24

CENTRALNI DNEVNIK 14.05.2022.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.