ČIM OVO URADITE ŽENI, DOŽIVEĆE VRHUNAC U REKORDNOM ROKU: 1 potez ĆE JE RASPAMETITI, niste OVO DO SADA ISPROBALI
Odnos, Foto: Profimedia

akcijanje

ČIM OVO URADITE ŽENI, DOŽIVEĆE VRHUNAC U REKORDNOM ROKU: 1 potez ĆE JE RASPAMETITI, niste OVO DO SADA ISPROBALI

ada te zadovolji u ovoj pozi, dozvoli mu onu koju on jedva čeka

Objavljeno:

Ne postoji lakši način da razbijete rutinu i povratite s*ksualnu energiju...

Uvek smo u potrazi za promenama koje će razbiti monotoniju u našem intimnom životu. To znači i da prestanete da tragate, opustite se i jedostavno započnete akciju. Srbija Danas predlažne neke od poza koje su siguran put do orgazma.

1 / 8 Foto: Profimedia

Probajte još danas.

Kaubojka na sofi - Zaskoči ga dok gleda utakmicu - neće se buniti. Koji bi to frajer dao prednost fudbalu, a ne seksu? Ako ipak misliš da je tvoj taj izuzetak, uradi to u poluvremenu. Dok pravi igrači odmaraju, ti svog izmori. Opkorači ga na kauču i sedi na njega… Ubaci u svoju brzinu, diktiraj tempo i radi što god želiš! Imaš slobodne ruke, a on ne može da zbriše. A i ne želi!

Kašike - U trenutku kada iz misionarske poze želi da ode nazad, ti ga dovedi u bočnu pozu. Lezi na bok i pokaži mu gde ga želiš… namesti se u njegovom krilu dok oboje ležite na boku. Spusti njegove ruke gde želiš i šapući mu detaljna uputstva šta da radi sa njima. I sa usnama takođe. Kada te zadovolji u ovoj pozi, dozvoli mu onu koju on jedva čeka.

Seks
foto: Profimedia

Seks na nogama - Kao što jedemo s nogu, tako volimo da imamo i seks. Ponekad nemamo vremena za maratonska maženja, a neretko nismo raspoložene za to. Seks s nogu raspametiće i tebe i njega, ukoliko se dogodi iznenada dok ujutro perete zube, spremate doručak ili dok stojiš na stolici i menjaš sijalicu na plafonjeri, a on stoji pored tebe i pomaže ti...

1 / 5 Foto: Profimedia

Lotos - Ovo je jedna od najintimnijih seksualnih poza. U njoj partnera možeš da gledaš u oči, kao i on tebe, zagrljeni ste i nogama i rukama, tela vam se dodiruju u svim tačkama. Izvodi se tako što tvoj partner sedne na pod, prekrsti noge kao u klasčnoj lotos joga asani. Ti ćeš da mu sedneš u krilo i obgrliš ga nogama i rukama oko vrata, a on će svoje ruke da stavi na tvoja leđa ili stražnjicu.

Seks
foto: Profimedia

Pomoć jastuka - Lezi na leđa na krevet ili pod, stavi jastučić ispod karlice, a on nek se smesti između tvojih nogu. Na taj način postižeš dublju penetraciju, a on će imati lakši pristup tvojoj G-tačci. Za još intenzivniji doživljaj digni noge u vazduh, prekrsti ih i nasloni na njegova ramena, odnosno jedno rame (obzirom da su ti noge prekrštene). U ovom položaju penetracija je vrlo intenzivna.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media