"IMAM 23 GODINE I NEVIN SAM" Želeo da plati PROSTITUTKU jer su ga drugovi ismevali, pa spas ipak pronašao OVDE
Foto: Profimedia

neiskustvo

"IMAM 23 GODINE I NEVIN SAM" Želeo da plati PROSTITUTKU jer su ga drugovi ismevali, pa spas ipak pronašao OVDE

Razmišlja da isproba aplikacije za upoznavanje, te da spava s prvom osobom koja bude zainteresovana za njega.

Objavljeno:

Imam 23 godine i jedini nemam iskustva u seksu u svome društvu, a taj me status nervira. Svi moji prijatelji znaju da nisam još bio ni sa kime i misle da je zanimljivo to što me ismevaju.

Svi su u vezama i seksualno su aktivni već godinama, a ja se osećam kao da ne pripadam među njima, napisao je 23-godišnjak u pismu Deidre, seks terapeutkinji i kolumni za "The Sun".

Razmišlja, kaže, i da počne sa korišćenjem dejting stranice i aplikacije za upoznavanje ljudi, samo da nađe nekog za seks i izgubi titulu jedinog bez iskustva u društvu. Razmišljao je i o tome da spava s prostitutkom ili da ponudi seks prvoj devojci koja se zainteresuje za njega. Očajan je i ne zna treba li što pre izgubiti nevinost i s kim ili je ipak bolje da pričeka da dođe ona prava osoba.

Seks
foto: Profimedia

Terapeutkinja je imala odgovor za njega:

- Svakako trebate čekati pravu osobu. Možda se osećate kao da nešto propuštate, ali ako nemate pravu vezu s nekim, verojatno će vam i seks biti čudan i razočaravajući. Morate poznavati osobu i verovati joj pre nego vam odnos postane seksualan. Kada upoznate 'pravu', biće vam drago što ste čekali, a i ona će biti polaskana. U međuvremenu izlazite sa svojim prijateljima i upoznavajte nove ljude da imate veću šansu za ljubav - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.