KINEZI TVRDE DA SAMO OVA STVAR OTKRIVA KAKVI STE U SE*SU: Imate je na sebi i NE GREŠI
Foto: Profimedia

i kakvi ste?

KINEZI TVRDE DA SAMO OVA STVAR OTKRIVA KAKVI STE U SE*SU: Imate je na sebi i NE GREŠI

Kinezi od davnina veruju da nožni prsti otkrivaju ne samo karakter osobe, već i to kako se ona snalazi u krevetu.

Objavljeno:

Saznajte šta izgled vaših prstiju govori partneru o vama, da li ste za njega seks bomba ili misli da je najbolje da pobegne od vas.

Palac

Ako je nožni palac duži od ostalih prstiju, tu osobu krase pamet, kreativnost i odlično se nosi s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, naročito ne u krevetu!

Drugi prst

Dužina ovog prsta navodno otkriva da li ste rođeni vođa, piše Men’s Health. Ako je on duži od ostalih prstiju, verovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira.

Srednji prst

Ruke, Šake
foto: Profimedia

Izuzetno je važan prst za Kineze jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju neke osobe. Veruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspeh i u karijeri i u seksu. Ali ako imate kratak srednji prst, sigurno su vam porodica i prijatelji na prvom mestu i niste skloni kratkotrajnim seksualnim avanturama.

Domali prst

Radi se o brižnoj i osetljivoj osobi ako je dugačak i ravan. Osobi sa ovakvim domalim prstom takođe je porodica na prvom mestu i koja je uvek spremna da pomogne. Ako je ovaj prst kratak, on odaje osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama. To čini i u krevetu!

Mali prst

Na prvi pogled izuzetno kratak mali prst jasno stavlja do znanja da ste zabavljač sklon neviđenim vragolijama u krevetu. Svako će biti oduševljen! Problem je što, kad isprobate s partnerom sve moguće i nemoguće poze, gubite interes za njega, pa sledi potraga za novim.

Kinezi smatraju i da je onaj koji može da pomera mali nožni prst bez pomeranja drugih prstiju sklona avanturama. Iako je reč o strastvenoj osobi, nikako ih ne preporučuju za veze na duge staze, prenose mediji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.