OTKRIVENE NAJVEĆE FANTAZIJE SRPKINJA U KREVETU: Ni u ludilu ih se ne biste setili, OPIČENO DO BOLA
Seks, Foto: Profimedia

tabu

OTKRIVENE NAJVEĆE FANTAZIJE SRPKINJA U KREVETU: Ni u ludilu ih se ne biste setili, OPIČENO DO BOLA

Otkrivamo koje su to seksualne fantazija Srpkinja koje nije blam da izgovore svoje maštarije naglas.

Objavljeno:

Seks je možda negde tabu tema, ali kad žene sede sa drugaricama – svašta se ispriča.

Ništa nije slatko kao koja čašica vina više i razgovor sa drugaricama o vrelim temama. Tako smo potvrdili da su ženske seksualne fantazije daleko od princa na belom konju koji dolazi i uzima ih u svoje naručje, nego se više naginju ka princu u nekom kostimu.

Otkrivamo koje su to seksualne fantazija Srpkinja koje nije blam da izgovore svoje maštarije naglas.

1 / 5 Foto: Profimedia

„Ja volim kostime. Volela bih da se nekad pretvaramo da smo neke druge osobe, na primer, da je on neki gospodin biznismen koji je došao iz Londona, a da sam ja prljava čistačica cipela koja radi na stanici. Te kako onda ja njemu čistim cipele, a on mi plati seksom u nekom zavučenom uglu. Isto tako, da je on u kostimu policajca, odnosno uniformi, nebitno, i da sam ja počinila nešto loše i da moram da budem kažnjena zbog toga. Uvek sam ja potlačena i uvek me on nešto uči pameti, da li je to patrijarhat, ne znam, proradiću na terapiji, ali sve u svemu o tome nekako maštam”, kroz smeh je istakla Teodora (28).

S druge strane, Milica (27) više voli da je ona dominantna: „Jednom rečju – lateks. Ja nosim lateks odelo, a on lateks masku na licu i za svaku stvar koju uradi pogrešno, dobije bičem po leđima. Ne znam da li je previše za vas, ali ja znam da čekam savršenog muškarca s kojim ću to moći i da uradim, a ako zauvek ostane samo plod moje mašte – i to je u redu.”

I nije jedina koja bi mašta o malo grubljim stvarima: „Volela bih da probam dirty talk, to mi je uvek delovalo toliko privlačno, ali nisam se dovoljno oslobodila da bih sa nekim zaista to i uradila.”

Nekako se često stvari vrte oko te dominacije, mada ima nečeg i u onom zabranjenom.

„Maštam o seksu na poslu negde ili tako na nekom zabranjenom mestu… Sa nekim ko je već oženjen i što znam da se baš ne sme”, reči su Lune (27).

I definitivno nije jedina.

„Hmm, meni je nešto u toaletu uvek uzbudljivo za razmišljanje. Sa nekim koga vidiš prvi put. Pa kao namignemo jedno drugom i ajmoo. Ovo funkcioniše samo u fantaziji, u stvarnosti se unervozim haos”, dodala je Anika (26).

„Javna mesta poput parka, autobuskih stanica, liftova, nekih haustora, ali i autobusa i aviona. Uvek me je privlačilo da samo ako neko prošeta slučajno tuda gde ne treba, može da nas uhvati i vidi. Ne znam, to iščekivanje mi deluje vrlo uzbudljivo, a u stvarnosti sam poprilično vanila”, dodala je Jelena (29).

Ne kaže se bezveze da je zabranjeno voće najslađe. Ali, ima nešto i u fitnes instruktorima.

„Uvek sam zamišljala da idem na neke individualne treninge koje drži mišićavi fitnes instruktor. U početku me prvo da vežbam, pa me rasteže, pa me zanese”, priznala je Marija (29).

Najzabavnije smo ostavili za kraj, a kad pročitate biće vam jasno i zašto.

„Obožavam Ratove zvezda i sećam se da sam kao mala gledala u princezu Leju u onom zlatnom kupaćem kao u boginju. Prosto bih volela da se obučem tako kao ona, sa svom onom krofna frizurom i da me neki džedaj zarobljenu spasi. Naravno bilo bi top da i on nosi onu uniformu, ili da bar ima sijani mač he-he”, kroz smeh je priznala Senka (28).

„Ja jednostavno maštam da je moj momak mršav kao pre. I to je fantazija, zar ne?” – završila je ovu diskusiju Zorana (26).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.