OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU KRALJEVI FLERTA: Zavode svakim gestom, nemoguće im je ODOLETI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MAJTORI ZAVOĐENJA

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU KRALJEVI FLERTA: Zavode svakim gestom, nemoguće im je ODOLETI!

Njihovom šarmu je nemoguće odoleti

Objavljeno:

Astrologija kaže da su nas zvezde predodredile za mnoge stvari, pa tako i za zavođenje i flert. Ali, nema svako taj talenat. Dok postoje znaci Zodijaka kojima je flertovanje potpuna nepoznanica poput Jarcu, Ribama i Ovnu, postoje i oni koji to rade majstorski.

Kako astrolozi tvrde, četiri horoskopska znaka pravi su kraljevi flerta.

1. Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su pravi šarmeri, koji plene harizmom. Pričljivi su i uvek skoro prijateljski nastrojeni, a u stvari, iza svega toga krije se flert. To je njihov način zavođenja.

Oni su toliko zabavni da će zagolicati maštu skoro svakoga na koga se usmere i posle kratkog vremena, možda ćete želeti da im poklonite sve vreme ovog sveta. Blizanci su majstori flerta, a oni koji sa njima imaju iskustva kažu da se na njihove "čari" lako pada. To je razlog zašto su Blizanci uvek popularni kod suprotnog pola.

1 / 2 Foto: Profimedia

2. Rak

Bili su samo 2 meseca u vezi kada su izgovorili sudbonosno "da": Svi misle da će se uskoro razvesti

Iako Rakovi ne pokazuju emocije, oni su veoma sentimentalni. Imaju puno razumevanja za druge i posvećuju mnogo pažnje suprotnom polu. Možete im reći sve o svojim tajnama i problemima.

Ta poverljivost i sentimentalnost su njihov način zavođenja. Sa Rakovima ćete uvek imati utisak da su vam potpuno predani i posvećeni.

3. Lav

Lavovi su veoma samouvereni i tako šarmantni da jednostavno ne možete da im odolite. Oni su popularni, nikada vam neće biti dosadno kada ste sa njima. Ako odaberu da baš vama posvete svoju pažnju i vreme, osetićete se posebno.

Ukoliko želite da budeti viđeni i u centru zbivanja, samo se pojavite u njihovom društvu. Lav zna sve popularne ljude u gradu, strastven je i voli da osvaja.

4. Škorpija

Mističnost i atraktivnost Škorpija čini da sa njima uvek imate utisak da ne znate na čemu ste, a njihov ispitivački i prodoran pogled čini da se osetite kao da se ceo svet vrti oko vas.

Škorpije su atraktivne i prvilače pažnju; kad uđu u neku prostoriju, sve oči su uprte u njih. Njihova zagonetnost je ono što najviše privlači druge. Takođe, Škorpije su šarmantne i vole strastvene odnose, a ujedno nepogrešivo znaju kako da probude interesovanja drugih za sebe.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.