RUSKI PSIHOLOG OTKRIO: Na ovaj način treba da vodite ljubav i UVEK ĆE VAM BITI VRHUNSKI
Par, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

RUSKI PSIHOLOG OTKRIO: Na ovaj način treba da vodite ljubav i UVEK ĆE VAM BITI VRHUNSKI

Pre samog čina i kreveta, postoje neki bitniji faktrori koji određuju kakav će ishod na kraju biti.

Objavljeno:

-Kao što sam rekao više puta, glavna stvar koju treba da znaš o seksu je da se on dešava u glavi. - Izjavio je Mihail Labkovsk poznati Ruski psiholog.

Ovo su tri veoma bitne pravila pomoću kojih ćete zaista uživati sa partnerom u krevetu

Ljubav prema sebi

Svaka zdrava osoba ima ovu biološku potrebu, ali mnogi je pretvaraju u nešto što nikome ne donosi dobro. Žene se koriste raznim cekanjem i ucenjivanjem, ili čak kažnjavanjem, uskraćikvanjem seksa. Takođe i muškarci se igraju po tom pitanju, na primer, pokušavaju da iskoriste kvantitet, afirmišu se kroz seks, što dovodi do najtužnijih posledica - prave potrebe tela se ignorišu, a psihološki kompleksi samo rastu. Cenite svoje želje, razumite ih, ne uskraćujte sebe zdravog seksualnog ispunjenja.

Fokus na potrebama

U seksu najčešće dolazi do ispoljavanja nešeg kompleksa. Umesto da se fokusiramo na trenutan osećaj, provedemo sve vreme misleći da li su naše butine okej, i da li vam je tehnika dobra. Prebacite pažnju sa onoga šta bi drugi mogli da misle, i fokusirajte se na osećaje i na vaše potrebe. Videćete kako se situacija menja na bolje.

Želja

Kada imate osećaj da nešto morate i da treba da se ispune neke dužnosti, želja automatski se uskaraćuje i gubi se. Neki pojedinci pristaju na stvari koje im ne prijaju čisto da bi dobili naklonost partnera.

Ovo može dovesti do ozbiljnih posledica i zato je bitno da osvestimo naše želje i naše potrebe. Veoma je važno da kažete ne kada nešto ne želite, i okrenete igru povoljnu za vas - kaže Mihail Labkovski.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.