NIJE SILAZIO SA NJE SATIMA, OVAKAV VRHUNAC DO SAD NIJE DOŽIVELA: Kada je uradio OVO SA PONOSOM nije MOGLA DA STANE
Odnos, Foto: Profimedia

OPALAAAA

NIJE SILAZIO SA NJE SATIMA, OVAKAV VRHUNAC DO SAD NIJE DOŽIVELA: Kada je uradio OVO SA PONOSOM nije MOGLA DA STANE

Nakon što je doktoru objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe

Objavljeno: 19:25h

Liz iz Sijetla je otkrila kako je doživela orgazam u trajanju od tri sata. Nije znala što da uradi pa je tražila pomoć. Na kraju je prestao sam od sebe, ali onda je počela da doživljava nenadane orgazme.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za mrežu TLC u emisiji pod nazivom "Zbog s*ksa sam završila na hitnoj", Liz iz Sijetla je otkrila kako je bila prisiljena da potraži pomoć lekara zbog "beskonačnog" orgazma.

Nakon što joj je s*ks na brzaka s partnerom doneo tri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane - od crnog vina do antihistamina. Kada ništa nije pomoglo, zaključila je da treba da ode kod lekara.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Ljudi koji nikada nisu prošli ovo iskustvo možda misle da bi petominutni orgazam ili sat vremena dugi orgazam bio stvarno odlično iskustvo, ali sve dok to stvarno i ne dožive. Morala sam da nazovem šefa i reći mu da se ne osećam najbolje. Na kraju sam nazvala svakog medicinskog stručnjaka kojeg znam kako bih pokušala dobiti odgovor koji će mi pomoći - ispričala je Liz.

Nakon što je doktoru objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe.

- Nisam mogla da verujem i bojala sam se da će ponovno početi. To je fizički, emocionalno i mentalno grozno iskustvo - dodala je.

Ali, onda su počeli novi problemi. Počela je da doživljava nenadane orgazme.

- Prvo mi se to događalo samo nakon s*ksa, ali nakon nekog vremena počelo bi nakon gledala televizije, šetnje... Niotkuda bih doživela orgazam koji je trajao i trajao. Znala bih imati i do 12 spontanih, produženih orgazama dnevno - ispričala je Liz.

Na kraju su joj doktori dali lekove protiv napada. S vremenom je počela da doživljava sve manje s*ksualnih vrhunaca, najpre jedan dnevno, pa svaki drugi dan, a trebalo je pet meseci dok se sve smirilo i vratilo u normalu, piše "Mirror".

(Espreso / Srbija Danas / TLC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.