OVAJ MIRIS ŽENE DOVODI DO NAJLUĐEG VRHUNCA: Nećete MOĆI DA STANETE koliko JE DOBRO
Vrhunac, Foto: Profimedia

opalaaaa

OVAJ MIRIS ŽENE DOVODI DO NAJLUĐEG VRHUNCA: Nećete MOĆI DA STANETE koliko JE DOBRO

Tokom mirisanja, u svesti žena se stvaraju identični osećaji kao i tokom seksa

Objavljeno:

Ženski orgazam je zaista pravi mit. Više je one ženske populacije u svetu koja vrlo često ne može da dođe do seksualnog vrhunca, a razloga ima mnogo. Možda se partneri "nisu poklopili", možda ne rade na svom seksualnom odnosu, tako da ne istražuju šta kome prija da bi se postigao orgazam, možda partnerka lakše dolazi do orgazma gledajući pornografiju, nego osećajući muški dodir... Razloga je bezbroj, a rešenja malo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na Havajima raste neobična narandžasta gljiva od čijeg mirisa žene mogu momentalno doživeti orgazam. Tokom mirisanja, u svesti žena se stvaraju identični osećaji kao i tokom seksa, jer ova gljiva ispušta određene hormonske spojeve slične ljudskim neurotransmitorima, koji nastaju za vreme seksualnih odnosa.

Stručnjaci su je otkrili davne 2001. ispod vulkanse lave. Stara je oko hiljadu godina, a potiče iz porodice gljiva Dictyophora.

Čim se pročulo za ovo istraživanje, mnoge žene su se prijavile za volonterski rad. Probale su gljivu i orgazmi nisu izostajali. S druge strane, muškarcima se od ovog mirisa povraća.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.