SVAKE NOĆI JE ISCRPLJEN, JER ONO ŠTO MU ŠEFICA RADI JE BRUTALNO: Problem NASTAJE kada SE VRATI KUĆI I VIDI NJU
Prevara, Foto: Profimedia

PROBLEMI

SVAKE NOĆI JE ISCRPLJEN, JER ONO ŠTO MU ŠEFICA RADI JE BRUTALNO: Problem NASTAJE kada SE VRATI KUĆI I VIDI NJU

Mogli biste isplanirati neverovatan romantični vikend za vas oboje kada završe ispiti, što će joj pokazati koliko ste tu za nju

Objavljeno:

– Ostajem do kasno na poslu kako bih imao odnose sa svojom šeficom, a onda idem kući i sve to radim opet sa svojom devojkom. Student sam i honorarno radim u koktel baru. Moja šefica je je drska i samouverena i iako sam je uvek voleo, nikad nisam mislio da ću je imati – napisao je jedan muškarac za The Sun. – Ona je sjajna, tako iskusna i uvek ima kontrolu, znajući tačno kako da ugodi muškarcu. I moja sevojka je super, ali ja uživam u uzbuđenju tajne afere. Nikad nisam mislio da ću je prevariti, ali ona stalno uči i toliko je strasti nestalo iz naše veze – nastavio je.

– To nije izgovor za varanje. Na kraju ćete izgubiti devojku, a mogli biste izgubiti i posao koji volite ako vam ovo izmakne kontroli. Osim ako oboje niste slobodni, uvek je najbolje da vaš radni odnos bude profesionalan. Koristite ovu ženu za neobavezan seks dok je tvoja devojka zauzeta. Nije pošteno ni prema jednoj od njih. Mogli biste isplanirati neverovatan romantični vikend za vas oboje kada završe ispiti, što će joj pokazati koliko ste tu za nju. Objasnite šefici da želite ostati usredsređenii na posao – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.