OVAKAV VRHUNAC ŽENE JOŠ UVEK NISU DOŽIVELE: Na 5 NAČINA ispunite UŽITAK, 1 najneobičniji JE KLJUČAN
Žena, Foto: Profimedia

AKCIJANJE

OVAKAV VRHUNAC ŽENE JOŠ UVEK NISU DOŽIVELE: Na 5 NAČINA ispunite UŽITAK, 1 najneobičniji JE KLJUČAN

Imajte u vidu da analni seks u početku mora da bude sporijeg tempa, a kad se strasti dovoljno uzburkaju možete malo i ubrzati tempo i povećati dubinu penetracije

Objavljeno:

Neke žene teško postižu vrhunac tokom seksa. Kad je orgazam u pitanju, najvažnije je znati šta vam odgovara, a što ne. Stručnjak za seks i odnose Kejt Mojl za Dejli Star otkrila je da postoji pet vrsta orgazama i opisala načine kako ih postići.

Imajte u vidu da sve vrste orgazma mogu biti moćne i prijate i da su vredne truda i istraživanja. Ponekad je i stenjanje ključno za maksimalni užitak.

1 / 5 Foto: Profimedia

„Do stenjanja dolazi iz nekoliko razloga. Ono može biti nekontrolisano i reakcija je na užitak. Ali, može biti i namerno da bi se partneru sugerisalo šta vam odgovara i podstaklo ga da to dalje radi. Mnogim ljudima to je znak da njihov partner uživa pa ih stenjanje dodatno uzbudi. Seks je višečulno iskustvo i zvuk ponekad može biti vrlo erotičan. Ljudi koji znaju da se opuste i prepuste partneru, više uživaju u seksu“, rekla je Kejt.

Većina žena iskusila je klitoralni orgazam koji se postiže direktnom stimulacijom spoljnog dela klitorisa. Veliki deo tog organa nalazi se unutar tela, pa su neke igračke za odrasle napravljene tako da ga skoro u celosti stimulišu. Dobar lubrikant na bazi vode savršen je dodatak bilo kojoj vrsti stimulacije klitorisa jer se za razliku od vagine on ne podmazuje sam.

Anus je prepun vrlo osetljivih i erogenih nerava. Kada se oni stimulišu, dolazi do analnog orgazma. Kao i kod svih orgazama, mešavina uzbuđenja, želje, požude i erotike igra važnu ulogu u doživljaju užitka i dostizanju vrhunca. Osećaj teskobe ili stresa može biti pravi blokator užitka. Osim toga svega, dobar lubrikant jako je važan. Imajte u vidu da analni seks u početku mora da bude sporijeg tempa, a kad se strasti dovoljno uzburkaju možete malo i ubrzati tempo i povećati dubinu penetracije.

Orgazam
foto: Profimedia

Vaginalni orgazam postiže se stimulacijom G-tačke. Ona se još naziva i Gräfenbergova tačka, a deo je klitoralne mreže i nije anatomska struktura, već vrlo osetljivo područje. G-tačka smeštena je oko pet centimetara unutar vagine na njenoj prednjoj ivici. Većina igračaka dizajniranih za njenu stimulaciju zakrivljenog je oblika kako bi najbolje dosegla to područje. G-tačku ponekad je teško pronaći, pa je najbolje pričekati da se žena uzbudi jer je tada vrlo osetljiva na dodir. Većina žena za ovu vrstu orgazma tvrdi da je najjači, a neke od njih dožive i tzv. žensku ejakulaciju.

Kombinovani orgazam postiže se istovremenom stimulacijom više od jedne prethodno opisanih zona koje proizvode orgazam. Najčešće se kombinuje vaginalna penetracija i spoljna stimulacija klitorisa. To se može postići tako da vam partner masira klitoris ili da ga stimulišete nekom igračkom za odrasle tokom penetracije. Na tržištu postoje i igračke koje su napravljene za istovremenu stimulaciju klitorisa i penetraciju.

Neke žene mogu postići orgazam nadraživanjem bradavica. One su posebno osetljive na stimulaciju tokom penetracije i stimulacije klitorisa. Bradavice možete ljubiti, lizati, lagano trljati ili povlačiti ih rukama itd. To zavisi od toga šta vaša partnerka preferira i šta joj stvara najveće uzbuđenje. Neke žene izluđuje promena temperature, pa se možete poigrati i s kockicama leda.

(Espreso / Dejli Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.