POZNATI ROKER SVAKI ČAS MOŽE UMRETI: Otkazuju mu svi ORGANI, kaže da mu je ISTEKAO ROK TRAJANJA (FOTO)
Igi Pop, Foto: Profimedia

Igi Pop

POZNATI ROKER SVAKI ČAS MOŽE UMRETI: Otkazuju mu svi ORGANI, kaže da mu je ISTEKAO ROK TRAJANJA (FOTO)

Roker sada hoda sa štapom jer su kosti njegova “slaba tačka”, uprkos tome što se čini da još uvek ima mišićavu građu za svoje godine.

Objavljeno: 16:42h

Igi Pop,koji je bio frontmen pank benda The Stooges, decenijama je u industriji. Među stvarima koje su ga učinile poznatim bilo je njegovo bezobzirno, samopovređujuće ponašanje na sceni, ali i njegov stil života rok zvezde koji, naravno, ne ide bez droge i svih ostalih poroka.

Igi Pop
foto: Profimedia

U intervjuu za The New Yorker, Igi je otkrio da sada plaća danak svojih “nestašluka”. Roker sada hoda sa štapom jer su kosti njegova “slaba tačka”, uprkos tome što se čini da još uvek ima mišićavu građu za svoje godine. Takođe je imao operaciju oka u Kolumbiji, zbog oštećenja vida koje je, kako je priznao, izazvano preteranom upotrebom kokaina.

Igi Pop
foto: Profimedia

Igi je takođe dao pesimistične komentare o sopstvenom starenju, sugerišući da je blizu “isteka roka trajanja”.

Iznenađujuće, nisu sve njegove povrede vezane za njegov neuredan način života u mladosti. Tokom intervjua Igi je nosio cipelu sa platformskim đonom kako bi nadoknadio razliku u dužini nogu. Naime, jedna od njegovih nogu je centimetar i po kraća od druge zbog skolioze, preneo je Guardian.

(Espreso/Headliner)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.