UMRO LEGENDARNI PEVAČ, TUGA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/MyRhythmNSoulTV

TUŽNE VESTI

UMRO LEGENDARNI PEVAČ, TUGA!

Dejvid Tajson je 2014. izdao sopstveni solo singl „What Would I Do“, a 2021. godine Menhetns (sada trio; Lovet je umro 2014.) objavili su svoj hvaljeni album „The Legacy Continues“

Objavljeno: 18:58h

Dejvid Tajson, pevač pevač poznate grupe Menhetns, umro je danas, u četvrtak, 17. februara, u 62. godini života.

Nema detalja, osim da je Dejvid bio u bolnici prošle nedelje.

Rođen u Filadelfiji, David je uvek želeo da prati brata Rona u muzičkom poslu. Mnogo pre nego što se pridružio Tempts-u, Ron je stekao ime u Filadelfiji kao tekstopisac i član grupa kao što je Komitet za etiku i ljubav.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/ TheManhattansVEVO

Dejvid je želeo da se ugleda na to i na kraju je osnovao sopstvenu grupu, Final Touch, ali mu je 1993. brat Ron rekao da se Menhetns reformiše nakon nekih pravnih problema i podstakao ga je na audiciju za glavne muškarce Džeralda Alstona i Blu Loveta. Dobio je nastup i sa Trojom Mejom na brodu, veteranska grupa je podmlađena. Kvartet je ipak morao da se bori sa postojanjem još jedne grupe „Menhetna“ koju je predvodio prvobitni član, Soni Bivins.

Dejvid Tajson je 2014. izdao sopstveni solo singl „What Would I Do“, a 2021. godine Menhetns objavili su svoj hvaljeni album „The Legacy Continues“. Grupa je izdala božićni singl tek prošlog decembra i planirala je turneju širom zemlje.

Bonus video:

04:55

BRZE VESTI 18.02.2022. 14:55

(Espreso/Soul and Jazz and Funk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.