ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kakav je osećaj? Komplikovan - "OSTAVLJAM TE OVDE"
,,Ostavljam te ovde", Foto: Profimedia

URNEBESNO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kakav je osećaj? Komplikovan - "OSTAVLJAM TE OVDE"

,,Ostavljam te ovde" donosi tragi-komičnu situaciju u koju upadaju članovi porodice Altman kada bivaju primorani da provedu zajednički vikend u porodičnoj kući nakon sahrane njihovog oca

Objavljeno: 09:53h

Espreso Vam danas donosi urnebesno zapetljanu porodičnu komediju koja će Vam dugo ostati u sećanju! U pitanju je film iz 2014. godine pod imenom ,,Ostavljam te ovde" (,,This is Where I Leave You").

Bombastičnu glumačku ekipu čine nenadmašiva Džejn Fonda, Džejson Bejtman, Tina Fej, Adam Drajver, Rouz Burn, Kori Stol i Ketrin Han.

Ostavljam te ovde
foto: Profimedia

,,Ostavljam te ovde" donosi tragi-komičnu situaciju u koju upadaju članovi porodice Altman kada bivaju primorani da provedu zajednički vikend u porodičnoj kući nakon sahrane njihovog oca.

1 / 8 Foto: Profimedia

Porodicu čine četvoro dece- Džad, Vendi, Pol i Filip i njihova majka Hilari. Svako od njih ima jedinstvene ljubavne, odnosno bračne probleme, što je verovatno jednino što zbližava ovu disfunkcionalnu porodicu sačinjenu od kontradiktornih temperamenata.

Teško je gledati ljude iz svoje prošlosti kada je sadašnjost tako kataklizmički poremećena."

Zajedno pokušavaju da se izbore sa patnjom, brigama i nesuglasicama, dok uče vredne životne lekcije. Situacije koje izazivaju upotpunjuju 103 minuta urnebesne komedije!

1 / 6 Foto: Profimedia

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Ostavljam te ovde" je za sve vas kojima je potrebno malo oduška od užurbanog života i stresa. Pustite ovaj film, zavalite se u fotelju i prepustite se nezaboravnom komičnom ostvarenju!

Bonus video:

03:48

Tajne kultnog filma Maratonci trče počasni krug

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.