ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Svaki kraj je novi početak - "KORINA, KORINA"
"Korina Korina", Foto: Profimedia

gledajte danas!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Svaki kraj je novi početak - "KORINA, KORINA"

,,Korina, Korina" je smeštena u zlatno razdoblje kasnih američkih 1950-ih godina, kada jedna četvoročlana porodica iznenada ostaje bez majčinske figure

Objavljeno: 09:34h

Današnja Espreso prepruka koja će Vam ugrejati srce je božanstveno filmsko ostvarenje iz 1994. godine, poznatije kao ,,Korina, Korina".

U glavnoj ulozi se pronašla izvanredna Vupi Goldberg, a pridružila joj se i jednako fantastična ekipa glumaca, gde je moguće zapaziti: Reja Liota, Tinu Madžorino, Vendi Kroson, Lerija Milera, Džoun Kjuzak i Dona Amičija.

Korina Korina, Vupi Goldberg
foto: Profimedia

,,Korina, Korina" je smeštena u zlatno razdoblje kasnih američkih 1950-ih godina, kada jedna četvoročlana porodica iznenada ostaje bez majčinske figure, ostavljajući oca Menija da brine o svojoj malenoj ćerci Moli koja biva toliko istraumirana nemilim događajem da gubi sposobnost da govori.

Korina Korina, Vupi Goldberg
foto: Profimedia

Sreća se ipak vraća u njihov dom kada na njihova vrata pokuca harizmatična dadilja Korina. Nakon što Korina i Moli uspostave blizak kontakt, otac prihvata Korinu kao njenu dadilju.

Ono što treba da kažeš sebi je: ,,Ja sam Moli Singer, i ne postoji niko na svetu bolji od mene."

1 / 7 Foto: Profimedia

Međutim, ona će postati mnogo više od toga! Kako vreme bude odmicalo, tako će Korina postajati sve bliža i draža i Moli, a i njenom ocu, što će doneti brojne povlastice ali i niz poteškoća.

Korina Korina, Vupi Goldberg
foto: Profimedia

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Korina, Korina" je film za nostalgične duše koje vole stil 1950-ih, a takođe i za one koji cene priču o porodici, ljubavi i dečijoj razdraganosti. Priča ovog filma ističe brojne društvene probleme tog vremena, mnoge od kojih se javljaju i u modernom dobu, zbog čega je ,,Korina, Korina" iznimno važna.

Bonus video:

04:25

BRZE VESTI 03.02.2022. 12.55

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.