30 GODINA NE PRIČAJU zbog čuvene scene sa KUPAČICOM: Seka Sablić progovorila o nepoznatim detaljima sa snimanja
Seka i Bora, Foto: Printscreen/Youtube/zippokfor

OVO JE ISTINA!

30 GODINA NE PRIČAJU zbog čuvene scene sa KUPAČICOM: Seka Sablić progovorila o nepoznatim detaljima sa snimanja

Šta se zaista dogodilo.

Objavljeno:

Dva glumačka velikana Bora Todorović i Jelisaveta Seka Sablić su prema navodima bili u svađi i nisu razgovarali punih 30 godina.

Najveći razlog, ali i jedini za to, bila je scena na snimanju kulturnog filma "Maratonci trče počasni krug". Upravo baš ovaj film, iz 1982. godine, bio je povod za njihovu saradnju.

U ovom filmu, Seka Sablić je igrala Kristinu, a Bora Todorović lik Đenke. Ako ste pak uspeli da zaboravite ovaj film, ili njihovu zajedničku scenu, podsetićemo vas fraze : "Kupačice moja". Upravo ta scena je bila razlog, zašto ovo dvoje velikana nisu razgovarali čak tri decenije.

Ali Seka, je rešila da sve ove priče demantuje i ukratko prokomentarisala: "Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu intimnog odnosa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto", rekla je Seka Sablić za domaće medije.

Nakon ovog snimanja, Seka je završila u bolnici, jer je pomenute kadrove snimala prehlađena i u vodi.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.