REDITELJ SERIJE "SQUID GAME" NAJAVIO NASTAVAK, ALI TU NIJE KRAJ: Fanovi će BITI ODUŠEVLJENI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nastavak

REDITELJ SERIJE "SQUID GAME" NAJAVIO NASTAVAK, ALI TU NIJE KRAJ: Fanovi će BITI ODUŠEVLJENI!

Bilo je toliko pritiska, pažnje i ljubavi za prvu sezonu

Objavljeno: 21:29h

Hvang Dong-Hjuk, tvorac mega popularne serije "Squid Game", otkrio je da će, zbog velike zainteresovanosti, biti snimljen nastavak. Reditelj i scenarista za američke medije govorio je o istorijskom uspehu na platformi Netfliks i istakao da se gledaoci plaše nove sezone.

Iako je u nekim prethodnim intervjuima direktor Dong-Hjuk rekao da nema ništa konkretno osim nekih planova za snimanje druge sezone, sada je to zvanično potvrdio.

Ova vest će sigurno oduševiti milione fanova širom sveta

"Bilo je toliko pritiska, pažnje i ljubavi za prvu sezonu. Tako da imam osećaj da nam nisu ostavili izbora. Snimaćemo drugu sezonu. Imam to u glavi i počeli smo da planiramo. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to odvijati", rekao je reditelj.

Naime, zanimljivo je da je generalni direktor Netfliksa predvideo da će "Squid Game" biti jedan od najvećih uspeha u istoriji njihove striming platforme.

Podsetimo, reditelj Hvang Dong Hjuk je ranije dao intervju za Gardijan u kojem je govorio o neospornom uspehu serije. Već tada je stavio do znanja da razmišljaju o snimanju nastavka i da će o tome razgovarati sa Netfliksom.

"Postoji i film koji želim da snimim. Moram dobro da razmislim šta ću prvo da uradim", rekao je on.

Bonus video:

29:18

KVIZ MOZAIK 05.11.2021.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.