MODNI DANI: Počeo 29. Fashion Selection u Beogradu!! (FOTO)
Foto: Promo

VREME JE ZA PISTU!

MODNI DANI: Počeo 29. Fashion Selection u Beogradu!! (FOTO)

29. Fashion Selection biće održan 7, 8 i 9. novembra u Belexpocentru
Objavljeno: 21:59h

29. Fashion Selection biće održan 7, 8 i 9. novembra u Belexpocentru. Svoje najnovije kolekcije prikazaće neki od najcenjenijih i najproduktivnijih domaćih modnih kreatora Irena Grahovac, Suzana Perić, Dragana Grnčarski i Bata Spasojević, koji će ovom prilikom premijerno u Srbiji predstaviti kolekciju prikazanu na njujorškoj Nedelji mode.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A prvi put ove godine Fashion Selection će kroz jedinstven modno-scenski spektakl pokazati i drugačiji pristup predstavljanju donjeg veša poznatog slovenačkog brenda Lisca, koji će uključivati regionalne zvezde - pevače, plesače, perkusioniste, kao i najpoznatije manekenke iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

foto: Promo

Domaća publika biće u prilici i da po prvi put uživa u predstavljanju modela francuske dizajnerske kolekcije Lumy by Paris, namenjene damama u konfekcijskim brojevima 38 plus.

Svojim novim revijama predstaviće se i dizajnerke Mima Madžarac i Jelena Atanacković, a posebna pažnja posvećena je dečijoj modi i njenom predstavljannju kroz revije Domino Kids-a i DexyCo Kids-a u okviru jedinstvenog Kids Fashion Day-a.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.