IN ABSENTIAS: Spremite se za pomračenje uma! (VIDEO)
Foto: Igor Ripak Photography

far out

IN ABSENTIAS: Spremite se za pomračenje uma! (VIDEO)

U susret koncertu, mladi alternativni bend je objavio svoj prvi spot za pesmu ‚‚Roads" i time najavio početak velike karijere
Objavljeno: 09:24h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mladi beogradski alternativni bend In Absentias objavio je svoj prvi spot za pesmu ‚‚Roads” sa svog debi EP-ija ‚‚Far Out". Snimanje, montažu i režiju spota potpisuje Igor Ripak.

Irski spektakl: Dropkick Murphys prvi put u Srbiji!

Bend je nastao kao solo projekat Ane Avramov, mlade autorke i muzičarke iz Zrenjanina, da bi se potom razvio u sastav, koji osim nje, okuplja i bubnjara, Stefana Pejatovića (Went, Vis Limunada), basistu, Nikolu Markovića (The Superpowerless Superheroes).

Rade Šerbedžija će romantičnim stihovima osvojiti i Beograd i Novi Sad!

Muzika In Absentias-a kreće se unutar koordinata setno-nostalgične atmosfere i ravničarske melanholije kontra-alt vokala Ane Avramov i indie senzibiliteta pesama. Pesme benda su se pojavile na kompilacijama Femixete 2015 i Mikser kompliacija 2016. Bend je nastupao na mnogobrojnim festivalima u regionu (Exit 2016, Bunt festival, Manifest festival, Silent fest,Mikser, Devet ).

Bend je objavio EP ‚‚Far Out" u oktobru 2015, nakon čega je održao mini evropsku turneju i svirao u Švajcarskoj, Belgiji, Nemačkoj i Srbiji.

Spot za pesmu ‚‚Roads” istovremeno je i najava mini turneje benda koja počinje sa koncertom koji će bend održati u Elektropioniru 8. decembra.

Više o bendu saznajte na: Facebook Bandcamp Soundcloud

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.